پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳۰ آبان ۱۳۹۷، ۱۸:۲۷

مدیر کل مرکز هنرهای نمایشی کشور:

گسترش مراکزخصوصی درحوزه تئاترضروری است/فعالیت ۱۲۰سالن خصوصی تئاتر

گسترش مراکزخصوصی درحوزه تئاترضروری است/فعالیت ۱۲۰سالن خصوصی تئاتر

یاسوج- مدیر کل مرکز هنرهای نمایشی کشور گفت: گسترش مراکزخصوصی در حوزه تئاتر نقش مهمی در شکوفایی، رونق و مردمی شدن این هنر دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، شهرام کرمی عصر چهارشنبه در مراسم اختتامیه سی امین جشنواره تئاتر کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج افزود: با توجه به ظرفیت و پتانسیلی که در حوزه تئاتر در این استان وجود دارد، ضرورت ورود بخش خصوصی و ایجاد مراکز خصوصی تئاتر و سالنها بیشتر می شود.

وی با بیان اینکه هنرمندان این استان قابلیت و استعداد و تواناییهای بسیاری دارند، گفت: با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی می توانید به بهترین نحو تولیدات نمایشی داشته باشید.

کرمی اظهار داشت: در شرایط فعلی و به جهت تحریمها محدودیت مالی و محدودیت اعتبارات داریم و شاید دولت نتواند سهم کاملی را به هنر تئاتر اختصاص بدهد که یکی از بهترین راهکارها در این راستا که می تواند به رشد تئاتر کمک کند و آن را  رونق دهد، توجه به حوزه تئاتر خصوصی است.

وی افزود: انجمن نمایش، هنرمندان  و مسئولان استان می توانند گام بلند و مصمصی را برای شکل گیری فعالیت صنفی در این بخش بردارند.

کرمی تصریح کرد: این امر به معنای این نیست که جنبه صرف درآمد زایی داشته باشد بلکه به این معنی است که به دولت به عنوان ناظر و حامی و هدایت کننده کمک کنیم که استقلال تئاتر حفظ شود.

وی افزود: این رویکرد در سراسر کشور در حال گسترش است و در حال حاضر در اکثر استانهای کشور سالنهای خصوصی اجرای تئاتر وجود دارد.

کرمی اظهار داشت: ما بیش از ۱۲۰ سالن خصوصی در سراسر کشور داریم و در برخی استانها ساخت و ایجاد این سالنها به تمامیت در بخش خصوصی انجام شده است.

وی تعداد سالنهای تئاتر استان تهران را ۳۳ سالن فعال عنوان کرد و گفت: از این تعداد ۲۰ سالن خصوصی است که بیش از ۵۰ درصد فعالیت تئاتری در شهر تهران را شامل می شود.

کرمی افزود: توسعه تئاتر در بخش خصوصی یک ظرفیت و پتانسیلی برای رسیدن به یک تئاتر مردمی است و امیدوام که هنرمندان به این امری نگاهی جدی داشته و در حوزه تئاتر خصوصی فعالیت جدی داشته که سبب رونق و رشد و ایجاد ظرفیت می شود.

کد خبر 4465229

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha