۲۹ بهمن ۱۳۸۵، ۱۰:۳۳

بهرام توکلی در گفتگو با مهر :

انعکاس سیره نبوی در "پا برهنه در بهشت" مایه مباهات من است

انعکاس سیره نبوی در "پا برهنه در بهشت" مایه مباهات من است

برای من مایه مباهات است که در "پا برهنه در بهشت" رگه‌هایی از دین گرایی و اهمیت به مذهب دیده می شود. خوشحالم از اینکه توانسته‌ام به نوعی بر توجه به سیره نبوی تاکید کنم.

بهرام توکلی کارگردان "پا برهنه در بهشت"  در خصوص موفقیت فیلمش در بخش های معناگرا و فیلم های اول جشنواره فجر امسال به خبرنگار مهر گفت: "این اندازه موفقیت را پیش بینی نمی کردم. برای هر فیلمسازی باعث خوشحالی است که کارش در جشنواره معتبر فجر دیده شود. برای فیلمسازان به خصوص کارگردان هایی که فیلم اول خود را ساخته اند، تشویق بسیار مهم و درخور توجه است. نامزد شدن در بخش کارگردانی سینمای ایران در کنار نام هایی که از کودکی برایم مهم بودند، موقعیتی بی نظیر است. شاید برای اینکه تشویق شوم، نام من در کنار این بزرگان قرار گرفته است."

او خاطر نشان کرد: "ساخته نخست من در کنار آثار بسیار شاخص و معتبری مورد ارزیابی قرار گرفت که این نکته نیز برای من اهمیت زیادی دارد. بردن جایزه کار فیلمساز را در ادامه کارش مشکل تر می کند. کار بعدی را باید با دقت و وسواس بیشتری بسازم. تلاش می کنم ضعف های فیلم اول را در فیلم بعدی به حداقل برسانم."

این فیلمساز در مورد کسب جایزه سال "پیامبر اعظم (ص)" و پلاک زرین "مصطفی عقاد" اظهار داشت: "مصطفی عقاد یکی از شاخص ترین فیلمسازان آسیا و دنیاست و به کارهای او به خصوص فیلم "محمد رسول الله" علاقه خاصی دارم. برای من مایه مباهات است که در اثرم رگه هایی از دین گرایی و اهمیت به مذهب دیده شود و این جایزه ارزشمند به فیلم من تعلق بگیرد. خوشحالم از اینکه توانسته ام در فیلم خود به نوعی بر توجه به سیره نبوی تاکید داشته باشم."

توکلی در مورد کیفیت و شرایط برگزاری بیست و پنجمین جشنواره فیلم فجر توضیح داد: " به لحاظ مضمون و ساختار، در جشنواره امسال هم مانند سال های قبل فیلم های خوب و آثار متوسط به نمایش درآمدند؛ اما همچنان مشکل عمده سینمای ایران ضعف فیلمنامه است. باید برای نوشتن فیلمنامه ها در کنار انجام تحقیقات گسترده زمان بیشتری صرف شود و نویسندگان سینمایی سراغ ایده های بکرتر و کمتر کار شده بروند. به نظرم فیلمسازان جوان از جمله خودم باید در زمینه اجرا سختگیرتر باشیم."

وی تاکید کرد: "ساختن یک فیلم به تصویر درآوردن عین به عین یک فیلمنامه نیست. مقداری خلاقیت و نوآوری در دکوپاژ و ساختار از ارکان موفقیت یک فیلم است. با رعایت این موارد و از بین بردن ضعف فیلمنامه ها می توان خوشیبن بود که طی سال های آینده با آثار بهتر و متفاوت تری در سینمای ایران روبه رو باشیم."

کد خبر 449061

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha