پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۶ دی ۱۳۹۷، ۱۰:۴۴

پیگیری وضعیت یک پردیس سینمایی

«هنر شهر آفتاب» یک‌ساله شد/ شیراز آماده میزبانیِ فجر جهانی

«هنر شهر آفتاب» یک‌ساله شد/ شیراز آماده میزبانیِ فجر جهانی

مدیر پردیس «هنر شهر آفتاب» شیراز ضمن اشاره به استقبال مخاطبان از فیلم‌های اکران‌شده در این پردیس بر آمادگی مجموعه برای میزبانی جشنواره جهانی فیلم فجر تاکید کرد.

محسن خباز مجری طرح و مدیرمجموعه فرهنگی سینمایی «هنر شهر آفتاب» شهر شیراز در گفتگو با خبرنگار مهر درباره کارنامه این پردیس در یک سالی که از افتتاح آن می گذرد، گفت: سال گذشته و چند هفته پس از افتتاح پردیس «هنر شهر آفتاب» سی‌وششمین جشنواره ملی فیلم فجر در این پردیس برگزار و با استقبال مخاطبان همراه شد.

وی افزود: این مجموعه به‌واسطه کیفیت اکران و امکانات جانبی، طی یکسال گذشته مورد استقبال مخاطبان شیرازی قرار گرفته و به گمانم سهم قابل توجهی از ظرفیت اکران سینمای ایران را هم به خود اختصاص داده است. ما سعی کرده‌ایم علاوه‌بر اکران فیلم‌ها با دعوت از عوامل آثار فرصت تعامل و معاشرت سینمایی مخاطبان سینمایی با هنرمندان را فراهم بیاوریم. در کنار این برنامه، رویدادهای متنوع دیگری مانند هفته‌های فیلم و یا اکران فیلم‌های جشنواره «سینماحقیقت» را در دستورکار داشته‌ایم تا وجه هنری فعالیت پردیس هم موردتوجه باشد.

خباز درباره وضعیت پردیس‌های سینمایی در شیراز توضیح داد: پیش از «هنر شهر آفتاب» مجموعه سینمایی دیگری با عنوان «گلستان» با سه سالن در سال ۹۵ افتتاح شد و یک سال بعد از آن مجموعه «هنر شهر آفتاب» افتتاح شد که هر دو مجموعه مدیریت واحد دارد.

وی درباره همکاری این مجموعه با رویدادهای سینمایی ملی مانند جشنواره فجر هم گفت: تا امروز مدیران سینمایی بازدیدهای متعددی از مجموعه «هنر شهر آفتاب» داشته‌اند و ایده انتقال جشنواره جهانی فیلم فجر به شیراز هم سال گذشته در راستای همین بازدیدها طرح شد. این میزبانی البته مقتضیاتی دارد و باید هماهنگی‌هایی صورت بگیرد تا پیشنهاد آن اجرایی شود. معتقدیم شیراز هم به جهت ظرفیت‌های فرهنگی و هم زیرساخت‌های شهری ظرفیت این میزبانی را دارد.

خباز در پاسخ به اینکه روند مذاکرات در این زمینه به گونه‌ای بوده که تا اردیبهشت ۹۸ شاهد انتقال جشنواره جهانی به شیراز باشیم، بیان کرد: بعید است چراکه اعلام آمادگی ما به عنوان مدیران مجموعه سینمایی «هنر شهر آفتاب» و پیشنهاد مدیران سینمایی برای تحقق این جابه‌جایی نیاز به همراهی مدیران استان فارس و به‌ ویژه مسئولان شهری شهر شیراز هم دارد و این اتفاق اگر به‌صورت جمعی پیگیری شود، محقق خواهد شد.

کد خبر 4500328

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha