۹ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۲۳:۰۹

پوتین:

اوکراین گاز روسیه را با دو برابر قیمت از اروپا می‌خرد

 اوکراین گاز روسیه را با دو برابر قیمت از اروپا می‌خرد

رئیس جمهور روسیه گفت: اوکراین وابستگی سنگینی به گاز روسیه دارد، بنابراین در صورت توقف کامل ترانزیت گاز، قادر نخواهد بود از گاز ذخیره خود استفاده کند.

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از راشاتودی، رئیس جمهور پوتین گفت: اوکراین وابستگی سنگینی به گاز روسیه دارد، بنابراین در صورت توقف کامل ترانزیت گاز، قادر نخواهد بود از گاز ذخیره خود استفاده کند. در حال حاضر جریان گاز ذخیره تنها روی کاغذ موجود است.

پوتین با اشاره به گزارشاتی از این‌که اوکراین در حال خرید گاز روسی ذخیره از کشورهای اروپایی دیگر، با قیمتی بالاتر است، گفت: هیچ جریان گاز ذخیره‌ای در اوکراین وجود ندارد. اگر ترانزیت گاز متوقف شود، هیچ عرضه گازی هم وجود نخواهد داشت.

رئیس‌جمهور روسیه گفت: اوکراین گاز را با قیمت دو برابر قیمتی که می‌تواند از روسیه بخرد، تهیه می‌کند. در عین حال کیِف به جای اینکه با شرایط خرید گاز از مسکو توافق کند، دور خود سرگردان است و دست آخر هم این مالیات‌دهندگان اوکراینی هستند که بهای این اقدامات را پرداخت خواهند کرد.

او اشاره کرد: در طول چند سال گذشته، قیمت گرمایش ۱۴۰۰ درصد افزایش یافته است، درحالی‌که استانداردهای زندگی به شدت افت کرده است.

کی‌یف معتقد است خرید گاز ذخیر از اتحادیه اروپا، به کاهش وابستگی این کشور به گاز روسیه، کمک خواهد کرد.

کد خبر 4603875

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha