۲۸ خرداد ۱۳۹۸، ۱۹:۱۱

‌مدیرکل راهداری گلستان:

اکیپ ویژه بازسازی جاده های خسارت دیده از سیل تشکیل می شود

 اکیپ ویژه بازسازی جاده های خسارت دیده از سیل تشکیل می شود

گرگان- ‌مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گلستان گفت: اکیپ ویژه بازسازی جاده های خسارت دیده از سیل در گلستان تشکیل می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده استان گلستان مهدی میقانی اظهار کرد: بازسازی خسارت های ناشی از سیل دغدغه اصلی راهداری بوده و مهم ترین اقدام برای ترمیم راه های آسیب دیده، تشکیل اکیپ های بازسازی است.

وی افزود: پایبندی به تعهدات اشتغال، نظارت بر شرکت های حمل و نقل، پاکسازی و منظرآرایی حریم راهها، ایمن سازی نقاط پرتصادف، نداشتن چاله و خرابی در سطح راههای شهرستان ها از اولویت های مهم دیگر امسال است.

میقانی، ضمن تقدیر از زحمات دست اندرکاران بخش راهداری و حمل و نقل در سیلاب فروردین ماه و در فصل برداشت و حمل و نقل محصولات کشاورزی، اظهارکرد: برای اینکه روسای ادارت شهرستانی به تمام جنبه های کاری در شهرستان ها توجه کنند براساس شاخص هایی ارزیابی خواهند شد تا برترین ها انتخاب شوند.

کد خبر 4644580

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha