پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۵ مرداد ۱۳۹۸، ۱۸:۱۲

ضربه تشدید جنگ تجاری به کشاورزان آمریکایی

چین خرید محصولات کشاورزی آمریکا را رسما متوقف کرد

چین خرید محصولات کشاورزی آمریکا را رسما متوقف کرد

وزارت تجارت چین روز سه‌شنبه اعلام کرد: چین خرید محصولات کشاورزی از آمریکا را متوقف می‌کند و برای واردات خریداری شده از ۳ آگوست به بعد، هیچ حذف تعرفه‌ای اعمال نخواهد کرد.

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از رویترز، وزارت تجارت چین روز سه‌شنبه اعلام کرد: چین خرید محصولات کشاورزی از آمریکا را متوقف می‌کند و برای واردات خریداری شده از ۳ آگوست به بعد، هیچ حذف تعرفه‌ای اعمال نخواهد کرد.  

این اقدام چین جدیدترین دور افزایش تنش‌ها با آمریکا است و تاثیر منفی آن می‌تواند بازارها را بیش از پیش متلاطم کند.

وزارت تجارت چین در بیانیه‌ای که به صورت آنلاین در پایگاه اینترنتی این وزارتخانه منتشر شد، نوشت: شرکت‌های چینی مربوطه خرید محصولات کشاورزی آمریکا را تعلیق کرده‌اند.

در بیانیه‌ وزارت تجارت چین، اقدام دونالد ترامپ برای وضع تعرفه‌های ۱۰ درصدی بر ۳۰۰ میلیارد دلار از واردات باقی‌مانده چینی، تخطی جدی از توافق آتش‌بس تجاری ماه ژوئن بین دو کشور خوانده شده است. این وزارتخانه این اقدام را باعث تشدید تنش‌های بین دو کشور دانسته است.

در ادامه این بیانیه آمده است: ظرفیت بازار چین بسیار زیاد است و چشم‌انداز روشنی برای واردات کیفیت بالای محصولات کشاورزی آمریکا دارد. امیدواریم آمریکا به وعده‌های خود عمل کرده و شرایط لازم برای همکاری دو جانبه را ایجاد کند.

اعلام توقف واردات کشاورزی آمریکا توسط چین، ضربه جدیدی به کشاورزان آمریکایی بود که تا اکنون هم از جنگ تجاری بین دو کشور، که بیش از یک سال به طول انجامیده است، آسیب دیده‌اند.

همچنین وزارت تجارت چین اعلام کرد که احتمالا تعرفه‌های جدیدی بر واردات محصولات کشاورزی آمریکا وضع خواهد کرد. چنین تعرفه‌هایی از بخش‌های روستایی آمریکا را هدف قرار می‌دهند که در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا، حامی اصلی ترامپ بودند.

کد خبر 4686348

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha