پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۳ مهر ۱۳۹۸، ۱۴:۱۹

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان سمنان:

۵ موکب به نام امامزادگان استان سمنان در اربعین خدمت‌رسانی می‌کنند

۵ موکب به نام امامزادگان استان سمنان در اربعین خدمت‌رسانی می‌کنند

سمنان - مدیرکل اوقاف و امور خیریه سمنان بابیان اینکه پنج موکب استان به نام امامزادگان در اربعین خدمت‌رسانی می‌کنند، گفت: محل استقرار این موکب‌ها در مرز مهران، کربلا و نجف خواهد بود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام اسماعیل تدینی ظهر شنبه در گفتگو با خبرنگاران در محل موکب رسانه‌ای فجر سمنان ضمن بیان اینکه پنج موکب استان به نام امامزادگان در اربعین خدمت‌رسانی می‌کنند، ابراز داشت: این موکب‌ها در مهران، کربلا و نجف مستقرشده و به ارائه خدمات لازم خواهند پرداخت.

وی ضمن بیان اینکه خدمت‌رسانی به زائران پیاده امام حسین (ع) توفیق بسیار بزرگی که نصیب شده است، افزود: موکب‌های استان سمنان همراه استان‌های گلستان، آذربایجان غربی، خراسان شمالی، گیلان و ایلام در مرز مهران خادمان زائران خواهند بود.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان سمنان بابیان اینکه علاوه بر خدمات اسکان و تغذیه موکب‌ها درزمینهٔ فرهنگی نیز فعالیت دارند، ابراز داشت: هیئت‌امنای بقاع متبرکه و اماکن مذهبی استان علاوه بر خدمت در موکب مختلف می‌توانند در پنج موکب به‌صورت اختصاصی بنام امامزادگان نیز همکاری لازم را داشته باشند.

تدینی در ادامه تصریح کرد: موکب حرم مطهر امامزاده یحیی (ع) به همت هیئت عاشقان ثارالله و هیئت‌امنای حرم مطهر در کربلای معلا، موکب حرم شهدای گمنام شاهرود در کربلا، موکب آستان مقدس امامزاده محمد (ع) دیباج به همت مردم ولایتمدار دیباج و با مشارکت هیئت‌امنای امامزاده محمد (ع) دیباج و موکب امامزاده قاسم (ع) مهدی‌شهر به همت هیئت رزمندگان اسلام مهدی‌شهر و با همکاری هیئت‌امنای این امامزاده در طریق الحسین (ع) خدمت‌رسانی خواهند کرد.

 وی افزود: هرساله شاهد حضور و مشارکت میلیونی افراد و گروه‌های مختلف در موضوع اربعین هستیم که پیش‌بینی می‌شود امسال با توجه به لغو ویزا از این مراسم معنوی استقبال بیشتری صورت گیرد لذا موکب‌ها در این خصوص آمادگی لازم را برای پذیرایی از زائران خواهند داشت.

کد خبر 4737514

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha