رضا دهقانی در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: با توجه به عدم بارندگی از ۲۰روز پیش تاکنون تعداد دو روستای همبر و آستانه اردستان وارد مدار آبرسانی سیار شدند.
وی افزود: در حال حاضر تعداد ۶۷ روستای شهرستان اردستان با پنج دستگاه تانکر با ظرفیت ۲۰۰ متر مکعب آب به صورت روزانه و در سه نوبت آبرسانی می شوند.
تعداد ۵ روستای بخش «علیا» اردستان از مدار آبرسانی خارج خواهد شد
مدیر آب و فاضلاب روستایی شهرستان اردستان گفت: در صورتی که مطالعات خط انتقال آب روستای عباس آباد اردستان به طول ۱۲ کیلومتر به ایستگاه پمباژ آب شهری انجام شود تعداد پنج روستای بخش «علیا» اردستان از مدار آبرسانی سیار خارج خواهد شد.
دهقانی با توجه به کمبود بارندگی در منطقه اردستان ابراز داشت: روستای قهساره از بخش برزاوند با کمبود آب مواجه شده که روزانه یک دستگاه تانکر آبرسانی برای تزریق آب شرب به این روستا اعزام می شود.
وی تصریح کرد: مردم روستای نیسیان اردستان پس از ۱۵ سال قنات آب روستا را در زمانهایی که کشاورزان به آن نیاز ندارند در اختیار اداره آب روستایی قرار داده اند تا نسبت به تزریق آب آشامیدنی روستا اقدامات لازم انجام شود.
مدیر آب و فاضلاب روستایی شهرستان اردستان همچنین بیان داشت: مطالعات ساخت مخزن آب روستای «کچوسنگ» انجام و لوازم لازم برای این طرح خریداری شده است که به زودی اجرای این طرح با دو کیلومتر لوله گذاری و با هزینه ای بالغ بر ۵۰۰ میلیون ریال آغاز خواهد شد.
نظر شما