پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳ آذر ۱۳۹۸، ۲۰:۱۴

مدیرکل کانون پرورش فکری لرستان لرستان مطرح کرد؛

رقابت ۳۵ قصه‌گو در مرحله منطقه‌ای جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی

رقابت ۳۵ قصه‌گو در مرحله منطقه‌ای جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی

خرم‌آباد- مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان لرستان از رقابت ۳۵ قصه‌گو در مرحله منطقه‌ای جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی در این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدجواد محمدی در حاشیه مرحله منطقه‌ای بیست و دومین جشنواره بین المللی قصه‌گویی منطقه‌ دو کشور، اظهار داشت: طی بیست و دو دوره از برگزاری جشنواره قصه گویی، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان توانسته است گام‌های خوبی در راستای انتقال مفاهیم ارزشمند هنر زیبای قصه‌گویی بردارد.

وی، ادامه داد: اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان لرستان نیز همگام با سراسر کشور در جشنواره‌های مختلف قصه‌گویی حضوری چشمگیر داشته است و مربیان کانون دراین رشته بسیار توانمند هستند.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان لرستان، عنوان کرد: ۵۹۸ قصه‌گو از ۷ استان در بخش زنان و مردان شرکت کردند که پس از برگزاری جشنواره‌های استان ۳۵ نفر به مرحله منطقه‌ای بیست و دومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی راه یافتند و از این تعداد پنج نفر به مرحله بین المللی که همزمان با شب یلدای ۹۸ در تهران برگزار می‌شود راه می‌یابند.

بنابر این گزارش، با حضور قصه‌گویان برتر هفت استان قم، مرکزی، همدان، کرمانشاه، ایلام و کردستان به میزبانی لرستان، رقابت های این دوره از جشنواره قصه گویی در خرم آباد آغاز شد.

کد خبر 4779965

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha