۹ اردیبهشت ۱۳۸۶، ۱۸:۵۹

وزیر خارجه آمریکا دیدار با متکی را در شرم الشیخ منتفی ندانست

وزیر خارجه آمریکا دیدار با متکی را در شرم الشیخ منتفی ندانست

کاندولیزا رایس وزیر امور خارجه آمریکا اعلام کرد که همچنان دیدار خود با منوچهر متکی وزیر خارجه ایران را در حاشیه نشست شرم الشیخ منتفی نمی داند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، رایس درباره احتمال دیدارش با متکی گفت :"من این مسئله را منتفی نمی دانم که با همدیگر مواجه شویم".

درعین حال وزیر خارجه آمریکا که با تلویزیون ABC گفتگو می کرد، یادآور شد : این یک نشست درباره آمریکا و ایران نیست، این نشستی درباره عراق و درباره مسائل مورد علاقه همسایگان عراق و طرف های درگیر می باشد که می تواند به ثبات در این کشور کمک کند.

وزیر خارجه آمریکا افزود : کاملاً روشن است که تهران باید برای کاهش خشونت ها درعراق کمک ، و جریان انتقال تسلیحات به جنگجویان درعراق را متوقف نماید و همچنین اجازه ورود ستیزه جویان خارجی را از مرزهای خود ندهد و از انتقال بمب های کنار جاده که باعث کشته شدن سربازان ما می شود، ممانعت به عمل آورد.

وی همچنین در ادامه اتهامات خود علیه ایران گفت : تهران باید از ایجاد دردسر و تحریک  گروه های شبه نظامی که سبب کشته شدن غیر نظامیان بی گناه درعراق هستند، بپرهیزد.

کد خبر 478081

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha