پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۲ آذر ۱۳۹۸، ۱۱:۱۷

شهردار یاسوج:

شهر یاسوج ظرفیت پایلوت گردشگری در سطح بین المللی را دارد

شهر یاسوج ظرفیت پایلوت گردشگری در سطح بین المللی را دارد

یاسوج- شهردار یاسوج گفت: شهر یاسوج ظرفیت پایلوت گردشگری در سطح بین المللی را دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، نستهن مقدم دوشنبه در نشست با هنرمندان یاسوج، افزود: با مشارکت هنرمندان و مردم، شهر  یاسوج می تواند پایلوت بین المللی در حوزه گردشگری باشد.

مقدم با بیان اینکه اگر بستر را فراهم نکنیم، ظرفیت ها به قهقرا خواهد رفت، عنوان داشت: خواستن توانستن است و باید به این مهم توجه شود.

مقدم گفت: باید آموزش سرلوحه کار قرار بگیرد و به حوزه شهروندی توجه شود.

مقدم با اشاره به مدیریت شهری، عنوان داشت: اسم پایتخت طبیعت در شرایط کنونی زیبنده این شهر نیست. تخریب جنگل و ساخت و سازهایی با روح تخلف و ضعف ها بخشی از مشکلات است.

مقدم با اشاره به اینکه نگاه صرف خدمات محوری به شهرداری یک آسیب است، گفت: شهرداریها باید به نقش اصلی خود در مدیریت همه امور شهر همچون دیگر کشورها بازگردد.

شهردار یاسوج تصریح کرد: انتظار داریم که نخبگان هنری، فرهنگی، علمی و ... پای کار بیایند و شهرداری را در حوزه فرهنگ یاری کنند.

مقدم عنوان داشت: بهره وری در مدیریت شهری یک موضوع مهم است و باید از امکانات درست استفاده کرده و اثر بخشی را ببینیم.

مقدم عنوان داشت: نباید برای شهر برنامه بنویسیم، بلکه باید به شهروند فرصت داد تا به ما برنامه دهد و باید نیاز سنجی ها به شکل اصولی انجام شود.

شهردار یاسوج گفت: آمادگی کامل برای تعامل با هنرمندان وجود دارد و می خواهیم همه پای کار آمده و کار را به اهلش بسپاریم.

مقدم المان سازی اصولی را یک نیاز دانست و افزود: در حوزه میدان هفتم تیر و فلکه ساعت تغییراتی انجام خواهد شد.

مقدم، گفت: رشد جمعیت یک فرصت بوده، اما باید برنامه های بالا دستی به شکلی باشد که طرح های تفضیلی مغفول نماند.

مقدم احیای باغات ایرانی را به عنوان ظرفیت مناسب  برای جایگزینی با چمن کاری دانست و اظهار کرد: باید در زیبا سازی و منظر شهری هم توجهات و نگاه مناسب اعمال شود.

کد خبر 4787095

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha