پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

«عادل عبدالمهدی» خبر داد:

آغاز رایزنی‌ها برای خروج نظامیان آمریکایی از عراق

آغاز رایزنی‌ها برای خروج نظامیان آمریکایی از عراق

نخست وزیر پیشبرد امور عراق تاکید کرد: ما رایزنی هایی برای تدوین یک دیدگاه ویژه در خصوص خروج نظامیان خارجی از کشور انجام داده ایم.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، عادل عبدالمهدی نخست وزیر پیشبرد امور عراق در جلسه کابینه این کشور تاکید کرد: ما رایزنی‌هایی برای تدوین یک دیدگاه ویژه در خصوص خروج نظامیان خارجی از کشور انجام داده ایم.

وی افزود: پارلمان عراق مصوبه‌ای در خصوص لزوم خروج نظامیان خارجی از این کشور تصویب کرده است و ما رایزنی‌های خود را در این خصوص آغاز کرده ایم.

عبدالمهدی درباره شلیک چند راکت به اطراف سفارت آمریکا در بغداد، گفت: شلیک موشک‌های کاتیوشا به سفارت آمریکا، امری غیر قابل قبول است.

وی افزود: بستن جاده‌ها و خیابان‌ها و مدارس هیچ ارتباطی به مساله تظاهرات مسالمت آمیز عراق ندارد.

لازم به ذکر است که گروه‌های مختلف در عراق خواهان اخراج نظامیان آمریکایی از این کشور بعد از عملیات تروریستی آنها در به شهادت رساندن سردار سلیمانی و تعدادی از فرماندهان حشد شعبی هستند.

کد خبر 4832057

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha