به گزارش خبرنگار مهر، شاپور حدادی پور پیش از ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با هدف رفع ضعف ولتاژ مشترکین، افزایش رضایتمندی مردم و کاهش تلفات شبکه در قسمتی از شهر گلشهر شبکه پست برق فشار قوی با اعتباری حدود ۱۲۲۰میلیون ریال به بهره برداری رسید.
وی گفت: در روستای فرج آباد و نیوان تعویض چراغهای کم بازده با چراغهای ال ای دی با اعتبار ۳۰۱۰ میلیون ریال، بهسازی و رفع حریم شبکه صحرای لهرامش نیز با اعتبار ۴۸۰ میلیون ریال افتتاح است.
مدیر امور برق شهرستان گلپایگان با اشاره به پروژه تبدیل شبکه به کابل برق روستای وانشان افزود: این پروژه با اعتباری حدود ۹۷۰ میلیون ریال با هدف بهسازی شبکههای فشارضعیف فرسوده، کاهش خاموشیهای در اثر وزش باد و طوفان و افزایش قابلیت اطمینان انجام شد.
وی با بیان اینکه جهت قدرت مانور برق در خیابان مسجد جامع گلپایگان بالغ بر ۷۰۴ میلیون ریال اعتبار هزینه شده است، گفت: پنج پروژه در دهه فجر با هزینهای بالغ بر ۶۳۸ میلیون تومان به بهره برداری رسید.
بیش از ۷۰ درصد شبکه فشار ضعیف شهرستان اجرا شده است
حدادی پور با اشاره به اینکه عملیات اجرای تبدیل شبکه هوایی برق به کابل زمینی در خیابان امام خمینی شهرگلپایگان با اعتبار هشت میلیارد تومان اجرا شده است، افزود: تاکنون کابل کشی شبکه ۲۰ کیلو ولت، حفاری و لوله گذاری شبکه فشار ضعیف درخیابان امام خمینی انجام شده، و مابقی پروژه در دست اجرا است.
وی با بیان اینکه شبکه فشار ضعیف شهرستان ۸۱۷ کیلومتر است که تاکنون بیش از ۷۰ درصد آن به کابل خودنگهدار تبدیل شده است، گفت: تمام شبکه فشار ضعیف شهر گلپایگان به کابل خود نگهدار تبدیل شده است.
نظر شما