پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۵ بهمن ۱۳۹۸، ۱۱:۱۶

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کرمانشاه عنوان کرد:

افتتاح نمایشگاه عرضه مستقیم محصولات کشاورزی مدیریت شده

افتتاح نمایشگاه عرضه مستقیم محصولات کشاورزی مدیریت شده

کرمانشاه_ رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه از افتتاح نمایشگاه عرضه مستقیم محصولات کشاورزی مدیریت شده و دارای گواهی در این استان خبر داد.

نوربخش حاتمی در حاشیه افتتاح این نمایشگاه در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: این نمایشگاه با حضور ۴۵ صندوق از صندوق‌های اعتبارات خرد زنان استان محصولات خود را عرضه کردند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه افزود: در اختیار تولیدکنندگان و کشاورزان کرمانشاهی قرار گرفته تا محصولات و فرآورده‌های کشاورزی تولید شده به روش سالم را در این نمایشگاه عرضه کنند.

این مسئول هدف از برگزاری نمایشگاه عرضه محصولات مدیریت شده و دارای گواهی کشاورزی را ترغیب شهروندان به استفاده از محصولات کشاورزی سالم بیان کرد و گفت: در این نمایشگاه ۵ محصول دارای استاندارد ملی هستند.

حاتمی بیان داشت: از ۴۰ محصول استاندارد و سالم در کشور ۵ محصول استان از جمله زیتون، سیب، آلبالو، انار و آفتابگردان موفق به دریافت نشان محصول سالم شدند.

وی تصریح کرد: این نمایشگاه از تاریخ ۱۵ تا ۱۷ بهمن ماه سال‌جاری در محل سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه پذیرای علاقه‌مندان است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: امیدواریم این نمایشگاه زمینه ساز توسعه هر چه بیشتر صندوق‌ها شود و این صندوق با هدف توانمند ساز زنان جامعه روستایی و استفاده از منابع و بهره وری بیشتر تشکیل شده است.

کد خبر 4844120

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha