۶ اسفند ۱۳۹۸، ۱۴:۲۵

رایگانی خبر داد

اتهام محتکران ماسک اخلال در نظام سلامت است/ کشف ۳.۵ میلیون ماسک

 اتهام محتکران ماسک اخلال در نظام سلامت است/ کشف ۳.۵ میلیون ماسک

سخنگوی سازمان تعزیرات از کشف ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار ماسک احتکار شده خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، یاسر رایگانی در نشست خبری با خبرنگاران در خصوص کشف ماسک‌های احتکار شده گفت: در ۳۶ ساعت گذشته ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار ماسک کشف شده که این میزان با همکاری سپاه و تعزیرات کشف شده است.

وی افزود: یک میلیون در اختیار دانشگاه‌های علوم پزشکی و ما بقی در اختیار هیات امنای ارزی وزارت بهداشت قرار گرفته است.

رایگانی ادامه داد امروز هم ۲۵۰ کارتن دستکش در کرمانشاه توسط تعزیرات کشف شد.

سخنگوی سازمان تعزیرات افزود: بر خلاف احتکارهای قبلی که فقط در شهرهای بزرگ بود، متأسفانه احتکار و اختفای ماسک به قصد گران فروشی را در همه شهرهای کوچک و بزرگ داشتیم. الان ظرفیت تولید ۲ میلیون ماسک در کشور داریم.

سخنگوی تعزیرات ادامه داد: ۴۱۰ و ۵۱۰ قیمت مبنای ماسک است و بیش از این قیمت گران فروشی است که در صورت مشاهده با گرانفروشان به شدت برخورد خواهد شد و به عنوان اخلال در نظام سلامت با آنها برخورد می‌شود.

رایگانی از پلمب ۱۸ داروخانه خبر داد و گفت: بیشترین تعداد در آذربایجان شرقی بوده است.

سخنگوی تعزیرات ادامه داد: ۵۰۰ هزار ماسک هم دو شب پیش در تهران کشف شده بود که مقرر شد در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قرار گیرد.

وی افزود: شاهد برخی بداخلاقی‌ها در حوزه اقلام مورد نیاز مردم هستیم. لیموترش امروز به ۲۸ هزار تومان رسیده و شاهد افزایش قیمت ۱۰ برابری هستیم.

سخنگوی تعزیرات افزود: عمده این تحرکات از استان فارس بوده و ما در صدد برخوردهای جدی با این موضوع هستیم.

رایگانی ادامه داد: سیری که به کیلویی ۱۲ هزار تومان فروخته می‌شد چه اتفاقی افتاده که امروز به کیلویی ۱۰۰ هزار تومان رسیده است؟

رایگانی ادامه داد: یکی از سلبریتی‌ها اقدام به تبلیغ شربت پیشگیری و درمان کرونا می‌کند و ما از مردم می‌خواهیم به این تبلیغات توجهی نکنند و البته دادستانی با این فعالیت‌ها برخورد خواهد کرد.

وی افزود: سامانه ۱۳۵ به صورت شبانه روزی آماده رصد تخلفات است و مردم می‌توانند تخلفات افرادی که از این وضعیت سوء استفاده می‌کنند را گزارش کنند.

سخنگوی تعزیرات در پاسخ به سوال خبرنگار مهر مبنی بر اینکه شما از کشف ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار ماسک خبر دادید در حالی که پلیس این آمار را ۵ میلیون اعلام کرده است به طور کل چه تعداد ماسک در پایتخت کشف شده است، گفت: آماری که ما دادیم جدا از کشفیات پلیس است و به طور کلی بیش از ۸ میلیون و ۵۰۰ هزار ماسک در تهران کشف شده است.

وی افزود: پرونده کشفیات پلیس هنوز به تعزیرات ارسال نشده است.

کد خبر 4862931

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha