پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۴ اسفند ۱۳۹۸، ۱۱:۱۶

ساخت پل بزرگراهی که مثل چتر باز و بسته می‌شود

ساخت پل بزرگراهی که مثل چتر باز و بسته می‌شود

اتریش کار ساخت پلی را برای تکمیل یک بزرگراه آغاز کرده که مانند یک چتر قابلیت باز و بسته شدن خواهد داشت.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیواطلس، مهندسان اتریشی قصد دارند از این پل برای متصل کردن دو سوی یک رودخانه استفاده کنند. دو سوی پل یادشده در زمان عبور خودروها به یکدیگر متصل می‌شود و در زمان عدم عبور آنها برای تسهیل قایقرانی و عبور کشتی‌های سبک باز می‌شود.

ساخت پل بدین شکل موجب صرفه جویی قابل توجه در وقت و هزینه‌ها شده و تأثیر مهمی بر حفظ چشم انداز و زیبایی‌های طبیعی محیط اطراف خواهد داشت.

محققان دانشگاه وین از ۱۵ سال قبل در تلاش برای طراحی پل‌های جمع شونده بوده‌اند و ثبت ایده ساخت این پل هم به سال ۲۰۰۶ بازمی گردد. پل یادشده متشکل از تسمه‌های متحرک متعددی است که به بدنه فلزی آن متصل می‌شوند و در صورت لزوم پل را جمع کرده و در ادامه به حرکت درآمده و پل را به حالت عادی بازمی گردانند.

در نهایت دو تسمه بزرگ مانند دو کمربند از بالا به هم متصل شده و پل را برای استحکام بیشتر در برمی گیرند. سیستم‌های هیدرولیک نیز حرکت آرام و موزون قطعات مختلف این پل را تضمین می‌کنند.

کد خبر 4869730

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha