پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۵ فروردین ۱۳۹۹، ۲:۰۱

ادارات ۳ شهرستان خوزستان تعطیل شدند

ادارات ۳ شهرستان خوزستان تعطیل شدند

اهواز ـ فرمانداران شهرهای شوشتر، آبادان و خرمشهر ادارات این سه شهرستان را برای روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه تعطیل اعلام کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، فرمانداران شهرستان‌های آبادان و خرمشهر به علت مقابله با شیوع ویروس کرونا در شهرهای خود از تعطیلی ادارات در روزهای سه شنبه و چهارشنبه، ۵ و ۶ فروردین خبر دادند.

همچنین فرماندار شوشتر به خبرنگار مهر گفت: کلیه ادارات و دستگاه‌های اجرایی شهرستان شوشتر روزهای سه شنبه و چهارشنبه تعطیل هستند.

حسین پنبه دانه پور اظهار کرد: مدیران و اعضای ستاد مدیریت بحران شامل این تعطیلی نمی‌شوند و به حالت آماده باش در سطح شهرستان حضور داشته باشند.

وی افزود: این امر در خصوص کنترل بهتر ویروس کرونا و جلوگیری از شیوع بیشتر آن در سطح شهرستان شوشتر است.

کد خبر 4884958

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha