پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۹:۲۸

رئیس پژوهشگاه فقه نظام:

پیروزی جبهه مقاومت بر داعش نشان داد که باطل نابود شدنی است

پیروزی جبهه مقاومت بر داعش نشان داد که باطل نابود شدنی است

قم - رئیس پژوهشگاه فقه نظام با اشاره به اینکه باطل از آنجایی که با نظام عالم هماهنگ نیست نابود شدنی است، افزود: پیروزی پر قدرت جبهه مقاومت بر داعش نشان داد که باطل رفتنی است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد حاج ابوالقاسم دولابی عصر شنبه در ویژه برنامه تفسیر قرآن کریم که در حرم حضرت معصومه (س) برگزار شد، گفت: یکی از آیات برجسته در زمینه پیروزی جبهه مقاومت در سوره اسرا قرار دارد که پیامش این است که باطل نابود شدنی است.

وی بیان کرد: پیامبر (ص) طی سال‌هایی که در مکه بودند با بهانه جویی های متعددی از سوی مشرکان روبرو می‌شدند از جمله اینکه گاهی ایشان را به سحر متهم می‌کردند و گاهی درخواست می‌کردند که در زمین خشک مکه چشمه ایجاد کنند و گاهی می‌گفتند از آسمان سنگ بر ما ببارد.

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: خداوند در آیات پایانی سوره اسرا چهار دستور خطاب به پیامبر (ص) اعلام می‌کند که موجب محو باطل است که یکی از موارد اهتمام ویژه به نمازهای یومیه می‌باشد که در آیه ۷۸ سوره اسرا به آن اشاره شده است و خداوند در این آیه نورانی نمازهای پنج گانه را مورد تأکید قرار می‌دهد.

وی اظهار داشت: خداوند از نماز صبح با عنوان قرآن الفجر نام برده یعنی قرآنی که در هنگام صبح خوانده می‌شود.

حجت الاسلام حاج ابوالقاسم یکی دیگر از دستورات خداوند در سوره اسرا را پرداختن به نافله و عبادت در شب‌ها عنوان کرد و افزود: اهتمام به شب زنده داری و نافله شب برای پیروزی جبهه مقاومت ضروری است.

وی سومین دستور در سوره اسرا را داشتن صدق و راستی نسبت به خداوند در همه لحظات عنوان و تصریح کرد: در آیه ۸۰ سوره اسرا این دستور آمده است.

استاد تفسیر قرآن کریم بیان کرد: خداوند در آیه ۸۰ به عوامل موفقیت جبهه مقاومت اشاره می‌کند که شامل ورود صادقانه و با نیت پاک در امور و پایان کار با نیت خالصانه می‌شود.

وی گفت: جبهه مقاومت از ابتدای فعالیت خود تا پایان آن باید با اخلاص عمل کنند که نتیجه این دو صدق حمایت پروردگار است.

حجت الاسلام حاج ابوالقاسم یکی دیگر از دستورات سوره اسرا را امید داشتن و باور به نابودی جبهه باطل عنوان کرد و افزود: خداوند در سوره اسرا یک باور مهم را به جامعه ایمانی گوشزد می‌کند، اینکه زمانی که حق آمد باطل نیز به همراه آن می‌آید، اما حق می‌ماند و باطل جولان کوچکی دارد و از بین خواهد رفت.

وی بیان کرد: باطل از آنجایی که با نظام عالم هماهنگ نیست ضائل شدنی است که هشت سال دفاع مقدس و اقدامات عراق علیه ایران نمونه کامل باطل بود که از بین رفت، همچنین پیروزی پر قدرت جبهه مقاومت بر داعش نیز نمونه‌ای از باطل می‌باشد که رفتنی است.

عضو مجلس خبرگان رهبری حفظ و نگهداری از نیت خالصانه، ورود و خروج صادقانه به امور و باور به زوال باطل را مورد اهمیت قرار داد و افزود: هر حرکتی که بر اساس دایره حق بوده و تلاش و مجاهدت پشت سر آن باشد منجر به پیروزی می‌شود، حق پیروز می‌شود به شرط اینکه اهل حق مقابل باطل بایستد.

کد خبر 4921041

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha