پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۷ خرداد ۱۳۹۹، ۱۶:۰۵

معاون وزیر جهاد کشاورزی:

۱۰۰۰ هکتار از اراضی سامانه گرمسیری ایلام آماده افتتاح است

۱۰۰۰ هکتار از اراضی سامانه گرمسیری ایلام آماده افتتاح است

ایلام- معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی گفت: تا تیرماه امسال یک هزار و ۱۳ هکتار از اراضی کشاورزی استان ایلام تحت پوشش سامانه گرمسیری قرار می گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی مراد اکبری ظهر چهارشنبه در بازدید از سامانه گرمسیری در شهرستان مهران در جنوب استان ایلام اظهار کرد: کل پروژه سامانه گرمسیری از مبدا در استان کردستان تا دهلران به عنوان انتهای طرح ۴۴۰ کیلومتر است که ۱۸ هزار هکتار از اراضی استان ایلام زیر اجرای این طرح رفته است.

وی بیان کرد: این طرح از پیشرفت بسیار خوبی در استان ایلام برخوردار است و تا تیرماه امسال یک هزار و ۱۳ هکتار از اراضی کشاورزی استان ایلام تحت پوشش سامانه گرمسیری قرار می‌گیرد.

مرادی یادآور شد: اجرای این پروژه ضمن ایجاد اشتغال در بخش کشاورزی و آب و خاک استان، در افزایش تولید محصولات کشاورزی نقش بسزایی خواهد داشت.

وی گفت: عملیات اجرایی احداث شبکه‌های آبیاری در سامانه گرمسیری ایلام با تمام ظرفیت کاری در حال انجام است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی ایلام افزود: با توجه به اهمیت و تأثیرات طرح در منطقه، اجرای هرچه سریع‌تر پروژه‌ها در زمان بندی تعیین شده مورد تاکید قرار دارد.

کد خبر 4935574

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha