پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۲ خرداد ۱۳۹۹، ۲۱:۱۰

مدیرکل تبلیغات اسلامی بوشهر:

همراهی مراکز دینی کنگان در مقابله با ویروس کرونا قابل تحسین است

همراهی مراکز دینی کنگان در مقابله با ویروس کرونا قابل تحسین است

بوشهر - مدیرکل تبلیغات اسلامی بوشهر، همراهی مساجد و مراکز دینی شهرستان کنگان در مقابله با ویروس کرونا را قابل تحسین ذکر کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام عبدالرضا سروستانی عصر دوشنبه در نشست با فرماندار شهرستان کنگان اظهار داشت: در ایام کرونا که همچنان ادامه دارد ظرفیت نهفته مساجد و مراکز دینی استان در تهیه و توزیع اقلام بهداشتی و راه‌اندازی کارگاه تولید ماسک قابل تقدیر و تحسین است که شهرستان کنگان نیز در این مهم نقش بسیار خوبی را ایفا کرده است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی بوشهر با بیان اینکه یکی از اهداف دشمن کمرنگ کردن نقش مراکز دینی از طریق حاشیه دارکردن و ایجاد ابهام در اعتقادات دینی مردم است، تصریح کرد: مراکز دینی، مساجد و هیئت‌های مذهبی در امور دینی، مذهبی و انقلابی اجازه موج‌سواری به دشمن نداده و نخواهند داد.

حجت‌الاسلام سروستانی با تاکید بر لزوم رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی توسط بانیان و مسئولان هیئت‌ها و مراکز دینی و قرآنی در مناسبت‌های دینی پیشرو تصریح کرد: امید است مانند همیشه که قشر مذهبی و فرهنگی در امور مختلف پیشرو بوده‌اند، در آینده نیز این مهم را در دستور کار خود قرار دهند.

وی ضمن تقدیر از فرماندار کنگان بابت حمایت‌های گذشته اظهار امیدواری کرد که سیاست‌های حمایت از فرهنگ دینی و تهیه امکانات و تجهیزات به منظور انجام امور فرهنگی شهرستان مانند گذشته به صورت جدی تری ادامه داشته باشد.

در ابتدای این نشست سیدعلی پاکنژاد، فرماندار کنگان آمادگی این مجموعه را برای تحقق سیاست‌ها و اهداف فرهنگی تبلیغات اسلامی در سطح شهرستان اعلام کرد.

کد خبر 4939708

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha