۲۱ خرداد ۱۳۹۹، ۱۲:۲۹

مدیرکل امور امنیتی و انتظامی استانداری یزد:

‌امنیت اولویت یزد در توسعه

‌امنیت اولویت یزد در توسعه

یزد- مدیرکل امور امنیتی و انتظامی استانداری امنیت را زیربنای توسعه استان دانست ‌و گفت: ‌تشکیل مجمع خیرین امنیت ساز استان گامی موثر در جهت توسعه امنیت عمومی است.

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی سالاری در نشست هماهنگی به منظور تشکیل و فعال‌سازی مجمع خیرین امنیت ساز استان که در سالن کوثر استانداری یزد برگزار شد، امنیت را زیربنای توسعه استان دانست.

مدیرکل امور امنیتی و انتظامی استانداری گفت: مجمع خیرین امنیت ساز با توجه به فرمان مقام معظم رهبری مبنی بر بهره گیری نیروی انتظامی از حمایت‌های مردمی، تأکیدات ریاست جمهوری و ابلاغ شورای امنیت کشور به استانداری‌ها در آینده‌ای نزدیک در استان‌ها تشکیل می‌شود.

وی افزود: برای اجرای موفق این طرح و تشکیل مجمع خیرین امنیت ساز در استان جلسات خوبی با فرماندهی نیروی انتظامی استان داشته‌ایم و در مجمع خیرین امنیت ساز استان به دنبال بالا بردن سطح مشارکت مردمی در حوزه امنیت و نظم عمومی استان هستیم.

مدیرکل امور امنیتی و انتظامی استانداری ادامه داد: بدون شک تشکیل مجمع خیرین امنیت ساز استان گامی مؤثر در جهت توسعه نظم و امنیت عمومی است.

سالاری عنوان کرد: فعالیت خیرین در حوزه امنیت بسیار مهم است و این مشارکت خیرخواهانه به عنوان یکی از سیاست‌های دولت تدبیر و امید در استان یزد با جدیت دنبال می‌شود.

به گزارش مهر، در نشست هماهنگی تشکیل مجمع خیرین امنیت ساز نحوه تشکیل، اهداف و برنامه‌های مجمع خیرین امنیت ساز استان به طور جامع از سوی نیروی انتظامی استان تشریح شد.

کد مطلب 4946237

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha