۲۶ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۰۷

استاندار لرستان مطرح کرد:

دوره کوتاه حکومت امام علی(ع) یک مدل آرمانی از حکم‌رانی است

دوره کوتاه حکومت امام علی(ع) یک مدل آرمانی از حکم‌رانی است

خرم‌آباد- استاندار لرستان با تاکید بر اینکه دوره حکومت کوتاه امام علی (ع) یک مدل آرمانی از حکومت و حکم رانی است، گفت: ما به عنوان یک چشم انداز بایستی به سمت تحقق این مدل حکمرانی حرکت کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، سید موسی خادمی امروز یکشنبه در یازدهمین همایش ملی سیره علوی با رویکرد سلامت، با اشاره به اینکه مدیران استان و دست اندرکاران موظف هستند از مطالعات و پژوهش‌های همایش سیره علوی بهره لازم را ببرند، اظهار داشت: با توجه به اینکه این همایش به یک نهال ۱۰ ساله تبدیل شده باید هر سال کیفیت کار را بیشتر کنیم تا خیر و برکات بیشتری داشته باشد.

وی با بیان اینکه یکی از عرصه‌هایی که در سیره علوی می‌شود بهره لازم را برد مسائل مربوط به حکومت داری در اسلام است، تصریح کرد: پیامبر اسلام اولین حکومت را تشکیل داد اما چون شرایط دوران ایشان متفاوت بود و مشکلات حکومت داری خودش را نشان نمی‌داد لذا دوره حکومت کوتاه امام علی (ع) به یک مدل آرمانی از حکومت و حکم رانی تبدیل شد.

استاندار لرستان خاطرنشان کرد: هرچند نزدیک شدن به این حکومت آرمانی کار سختی است و خیلی از آرمان‌ها نیز در این دوران بازهم به نتیجه نرسید اما به عنوان یک چشم انداز بلند، افراد باید تلاش کنند خودشان را به آن نزدیک کنند و در جهت آن حرکت کنند.

خادمی با بیان اینکه انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی ایران در واقع یک نمونه‌ای از حکومت است که در جهت سیره علوی شکل گرفت، تصریح کرد: ما راه را درست می‌رویم هرچند که هنوز به این آرمان نزدیک نشده‌ایم و نیاز به تلاش است.

وی یادآور شد: فرمان تاریخی امام علی (ع) به مالک اشتر همه مسائل حکمرانی را به خوبی مشخص کرده است.

کد خبر 4999899

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha