۳۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۵:۵۱

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد:

۱۶ بیمار جدید کرونا در چهارمحال و بختیاری شناسایی شد/ فوت ۴ نفر

۱۶ بیمار جدید کرونا در چهارمحال و بختیاری شناسایی شد/ فوت ۴ نفر

شهرکرد- معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: ۱۶ بیمار جدید کرونا در چهارمحال و بختیاری طی ۲۴ ساعت گذشته شناسایی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، فریدون رحمانی ظهر جمعه در جمع خبرنگاران با اشاره به آمار جدید بیماری کرونا در استان در سی و یکمین روز مردادماه سال ۹۹ عنوان کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۵۷ بیمار با علائم بالینی مشکوک به بیماری کرونا به مراکز بهداشتی و درمانی سرپایی استان مراجعه داشته‌اند که از این تعداد ۴۴ بیمار با علائم مشکوک به این بیماری در مراکز درمانی بستری شده‌اند.

وی گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته علاوه بر موارد سرپایی، تست ۱۶ مراجعه کننده بیمارستانی با علائم بالینی مشکوک به بیماری کووید ۱۹ که در مراکز درمانی بستری شده بودند مثبت قطعی اعلام شد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد بیان کرد: هم اکنون ۱۱۷ بیمار مثبت قطعی و مشکوک به بیماری کرونا در مراکز درمانی استان تحت مراقبت و درمان هستند که از این تعداد ۹۶ نفر مثبت قطعی و مابقی در انتظار پاسخ نتایج آزمایشات برای هستند.

وی تاکید کرد: متأسفانه طی ۲۴ ساعت گذشته چهار مورد جدید فوتی ناشی از ابتلاء به بیماری نوپدید کووید ۱۹ در استان گزارش شده است و مجموع فوتی‌های ناشی از ابتلاء به این بیماری در چهارمحال و بختیاری ۱۳۶ نفر رسید.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد ادامه داد: هم اکنون ۳۲ بیمار با شرایط بحرانی و حال عمومی نسبتاً بد در بخش‌های مراقبت ویژه مراکز درمانی استان تحت مراقبت و درمان هستند.

کد مطلب 5004402

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha