پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۴ شهریور ۱۳۹۹، ۱۵:۰۹

رئیس امور پایش، ارزیابی و اطلاعات مدیریت سازمان برنامه و بودجه کشور:

سد نهب در رونق و توسعه پایدار استان قزوین نقش مهمی دارد

سد نهب در رونق و توسعه پایدار استان قزوین نقش مهمی دارد

قزوین- رئیس امور پایش، ارزیابی و اطلاعات مدیریت سازمان برنامه و بودجه کشور گفت: تکمیل ساخت سد نهب که در رونق و توسعه پایدار استان قزوین نقش مهمی دارد از اولویت‌های دولت در منطقه است.

به گزارش خبرنگار مهر، سعید جغتایی رئیس امور پایش، ارزیابی و اطلاعات مدیریت سازمان برنامه و بودجه کشور روز سه شنبه در حاشیه بازدید از روند احداث سد نهب اظهار داشت: تأمین اعتبار و آبگیری این سد در سال جاری از اولویت‌های دولت است و تلاش می‌کنیم با تخصیص اعتبارات مورد نیاز این سد در بهمن ماه سال جاری آن را آبگیری کنیم.

در این بازدید قاسمی معاون طرح و توسعه شرکت آب منطقه‌ای قزوین نیز با ارائه گزارشی از روند ساخت و نقش مهم سد نهب در کنترل سیلاب‌های دو سال گذشته و جلوگیری از ایجاد خسارات جانی و مالی در پایین دست سد اظهار داشت: این سد با هدف کنترل سیلاب‌های رودخانه خر رود، تغذیه مصنوعی و تأمین سالانه ۱۱۰ میلیون متر مکعب آب برای مصارف ۳۶ هزار و ۸۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی پایین دست در حال ساخت است.

قاسمی با اشاره به تعیین شعار سال جهش تولید اظهار داشت: این سد که نقش مهمی در رونق و توسعه پایدار استان خواهد داشت در آینده نیز می‌تواند به ایجاد و بهبود وضعیت اشتغال در منطقه کمک کند.

پیشرفت ۸۷ درصدی سد مخزنی نهب

معاون طرح و توسعه شرکت آب منطقه‌ای قزوین یادآور شد: سد نهب به عنوان بزرگترین سد مخزنی استان با ارتفاع ۴۸/۵ متر از پی و حجم مخزن ۱۲۰ میلیون مترمکعب و طول تاج ۲۱۵۶ متر در دست اجراست.

وی اضافه کرد: با احداث این سد، ضمن کنترل سیلاب‌های فصلی، سالانه ۱۱۰ میلیون متر مکعب آب برای استفاده در ۳۶ هزار و ۸۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی پایین دست، تغذیه مصنوعی آبخوان و تأمین نیازهای زیست محیطی، تأمین و تنظیم می‌شود.

قاسمی تصریح کرد: این سد که نقش بسیار مهمی در رونق و توسعه پایدار استان خواهد داشت در حال حاضر در بخش بدنه از پیشرفت فیزیکی ۹۶ درصدی و در مجموع از پیشرفت ۸۷ درصدی برخوردار است و آبگیری و افتتاح آن در دولت تدبیر و امید از برنامه‌های مهم شرکت آب منطقه‌ای استان است.

وی گفت: همچنین شبکه مدرن آبیاری در اراضی کشاورزی پایاب سد نهب، به منظور بهره برداری بهینه از ۸۰ میلیون مترمکعب از آب تنظیمی این سد و تأمین نیاز ۳۶ هزار و ۸۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی تلفیقی و ارتقا راندمان استفاده از آب در حال اجراست.

قاسمی اضافه کرد: با اجرای این شبکه، در شرایط بهبود کشاورزی و رعایت الگوی کشت، معادل ۹۰ میلیون مترمکعب در مصرف آب، صرفه جویی خواهد شد.

معاون طرح و توسعه شرکت آب منطقه‌ای قزوین اظهار داشت: در حال حاضر عملیات اجرایی کانال اصلی شبکه به طول ۲۵ کیلومتر و با ظرفیت ۷.۲ مترمکعب بر ثانیه، پیشرفت فیزیکی ۴۵ درصدی دارد و آغاز عملیات اجرایی کانال‌های درجه یک به طول حدود ۴۵ کیلومتر از برنامه‌های سال جاری است.

کد خبر 5008239

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha