۶ شهریور ۱۳۹۹، ۱۶:۲۸

فرمانده انتظامی نهاوند خبر داد:

دستگیری قاتل متواری در شهرستان نهاوند

دستگیری قاتل متواری در شهرستان نهاوند

همدان - فرمانده انتظامی شهرستان نهاوند از شناسایی و دستگیری فردی که در یکی از شهرستان های استان همجوار مرتکب قتل شده بود، توسط پلیس آگاهی نهاوند خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، احمد ساکی از شناسایی و دستگیری فردی که در یکی از شهرستان‌های استان همجوار مرتکب قتل شده بود، توسط پلیس آگاهی نهاوند خبر داد.

وی در تشریح این خبر بیان کرد: در پی وصول یک فقره نیابت قضائی از یکی از شهرستان‌های استان همجوار مبنی بر یک فقره نزاع منجر به قتل و اخبار واصله مبنی بر حضور یکی از متهمان در نهاوند موضوع به صورت ویژه در دستور کار پلیس آگاهی شهرستان قرار گرفت.

وی گفت: مأموران پلیس آگاهی شهرستان نهاوند با همکاری مأموران شهرستان مذکور و با اقدامات فنی محل اختفای متهم را شناسایی با هماهنگی با دادستان به محل اعزام و متهم را که در زیر زمین منزل مخفی شده بود دستگیر و به پلیس آگاهی دلالت دادند.

فرمانده انتظامی شهرستان نهاوند افزود: پس از انجام تحقیقات؛ متهم به همراه اصل نیابت قضائی و اوراق تحصیل شده در اختیار مرجع قضائی قرار گرفت.

کد مطلب 5010143

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha