پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۷ شهریور ۱۳۹۹، ۱۲:۵۲

در تجاوزی جدید؛

شهرک نشین صهیونیست یک کودک فلسطینی را با خودرو زیر گرفت

شهرک نشین صهیونیست یک کودک فلسطینی را با خودرو زیر گرفت

یک شهرک نشین صهیونیست در اقدامی تجاوزکارانه یک کودک فلسطینی را در شهر «الخلیل» به وسیله خودروی خود زیرگرفت.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری وفا، اقدامات خصمانه و تجاوزکارانه صهیونیست‌ها علیه فلسطینیان در اراضی اشغالی ادامه دارد.

بر اساس این گزارش، یک شهرک نشین صهیونیست به وسیله خودروی خود یک کودک ۱۱ ساله فلسطینی را زیر گرفته است.

رسانه‌های عرب زبان اعلام کردند که این شهرک نشین کودک ۱۱ ساله فلسطینی به نام «یوسف سعید جابر» را در شهر الخلیل زیر گرفته است.

طبق اعلام رسانه‌های عربی، این کودک فلسطینی به دلیل شدت جراحات وارده به بیمارستان منتقل شده و وضعیت جسمانی اش وخیم گزارش شده است.

این در حالی است که طی ماه گذشته نیز شهرک نشینان صهیونیست به وسیله خودرو یک جوان ۲۱ ساله فلسطینی را در کرانه باختری زیر گرفته و او را به شهادت رساندند.

کد خبر 5017768

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha