پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۷ شهریور ۱۳۹۹، ۱۵:۰۹

ناظر مجلس در شورای عالی میراث فرهنگی و گردشگری:

صنعت گردشگری با نقص‌ها و خلاء‌های قانونی روبرو است

صنعت گردشگری با نقص‌ها و خلاء‌های قانونی روبرو است

بیرجند- ناظر مجلس در شورای عالی میراث فرهنگی و گردشگری با بیان اینکه فعالان عرصه گردشگری با موانع زیادی در حوزه‌های مختلف روبرو هستند، گفت: صنعت گردشگری نقص‌ها و خلاء‌های قانونی زیادی دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام مجید نصیرایی ظهر پنج شنبه در جلسه هم اندیشی با فعالان صنعت گردشگری خراسان جنوبی اظهار کرد: صنعت گردشگری بی شک می‌تواند در اقتصاد خراسان جنوبی نقش تأثیرگذاری را ایفا کند.

نماینده مردم، طبس، فردوس، بشرویه و سرایان در مجلس و ناظر مجلس در شورای عالی میراث فرهنگی و گردشگری با اشاره به اینکه ظرفیت‌های بسیار خوبی برای جذب گردشگر در خراسان‌جنوبی وجود دارد، بیان‌کرد: البته فعالان عرصه گردشگری با موانع زیادی در حوزه‌های مختلف رو به رو هستند که باید در راستای رفع آن کوشید.

نصیرایی ادامه‌داد: ما در نشست‌های تخصصی با فعالان صنعت گردشگری خراسان‌جنوبی به صورت تخصصی این موانع را شناسایی می‌کنیم تا راهکارهایی را رونق گردشگری سالم و حلال بیابیم.

وی با اشاره به اینکه ما نیاز به یک نگاه جامع نسبت به فرصت‌ها و ظرفیت‌های صنعت گردشگری و صنایع در خراسان‌جنوبی داریم، گفت: نباید نسبت به صنعت گردشگری نگاه‌های یک جانبه داشته باشیم که این موضوع آسیب‌زا است.

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: ما با صنعت گردشگری هم می‌توانیم فرهنگ و نگاه‌های اسلامی و انقلابی را بسط و گسترش دهیم و هم نسبت به رونق گردش اقتصادی با ثبات و اشتغال‌زایی اقدام کنیم.

نصیرایی بیان‌کرد: در حوزه رونق صنعت گردشگری در بخش‌هایی نقص و خلاء قانونی داریم که در همین نشست‌ها و گفت‌وگوها آن را شناسایی می‌کنیم.

وی یادآور شد: بعد از شناسایی این نقص‌ها و خلاء‌ها قانونی آن را به مجلس منتقل کرده و بی‌شک مجلس انقلابی و مقتدر ما نیز نسبت به موضوع گردشگری حلال و سالم ورود پیدا خواهد کرد.

کد خبر 5026306

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha