کنفرانس ائتلاف جهانی برای صلح و عدالت برگزار می شود

کنفرانس ائتلاف جهانی برای صلح و عدالت برگزار می شود

کنفرانس ائتلاف جهانی برای صلح و عدالت در ۴ پنل تخصصی با بیش از ۳۸ نخبه از اقصی نقاط جهان امشب و فردا به صورت مجازی برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام والمسلمین محمد سالار مسئول کمیته بین الملل مجمع جهانی صلح اسلامی در حاشیه برگزاری کنفرانس ائتلاف جهانی برای صلح و عدالت بر بازخوانی و بازشناسی مبانی فکری و اندیشه‌ای مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در حوزه صلح و عدالت و همچنین بر تولید ادبیات اسلامی در زمینه صلح و عدالت تاکید کرد.

وی برگزاری کنفرانس ائتلاف جهانی برای صلح و عدالت را بستری برای گفتمان سازی صلح عادلانه به عنوان یک گفتمان ایرانی- اسلامی مناسب دانست.

مسئول کمیته بین الملل مجمع افزود: این کنفرانس از ۲ سال پیش آغاز شده و نشست‌های ملی و بین المللی در این زمینه انجام شده است و برگزاری این کنفرانس به منظور پایان این موضوع مهم صلح و عدالت نمی‌باشد بلکه محورها و موضوعات و ارائه دیدگاه‌های نخبگان در این کنفرانس به شکل سندی تنظیم خواهد شد که در هنجارهای جامعه بین المللی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: این کنفرانس در ۴ پنل تخصصی با بیش از ۳۸ نخبه از اقصی نقاط جهان رأس ساعت ۲۰ امشب و فردا به صورت مجازی برگزار می‌شود.

مخاطبین می‌توانند از طریق لینک‌های www.aparat.com/itfarhangsara/live، www.rubika.ir/iwpeac و www.aparat.com/iwpeace/live این کنفرانس را دنبال کنند.

کد خبر 5027305

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha