پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۴ آبان ۱۳۹۹، ۱۰:۰۹

استاندار کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد:

فعالیت۲۱۷پرسنل درمانی به صورت شبانه روزی دربیمارستان شهید جلیل

فعالیت۲۱۷پرسنل درمانی به صورت شبانه روزی دربیمارستان شهید جلیل

یاسوج- استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۲۱۷ نفر پرسنل درمانی به صورت شبانه روزی در بیمارستان شهید جلیل یاسوج فعالیت می کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین کلانتری جمعه شب در بازدید سرزده از بیمارستان شهید جلیل یاسوج افزود: اگر تجمعات تعطیل نشود، فاصله اجتماعی رعایت نشود و دستورالعمل‌های بهداشتی جدی گرفته نشود با وضعیت خطرناکی روبرو می‌شویم.

وی بیان داشت: دورهمی‌ها و تجمعات باید تعطیل شوند، ما از مرحله توصیه و ارشاد عبور کردیم و وارد مرحله برخورد قانونی شده‌ایم و در خصوص سلامت مردم با هیچ کسی تعارف نداریم.

استاندار با بیان اینکه با صراحت به مردم می گویم اگر رعایت نکنید با وضعیت بسیار خطرناکی روبرو خواهیم شد، تصریح کرد: ۲۲۵ تخت بستری فعال و ۲۱۷ کادر درمانی به صورت شبانه روزی در این بیمارستان فعالیت می‌کنند.

وی با بیان اینکه خوشبختانه ۸۰ درصد مردم استان رعایت می‌کنند، گفت: ما گرفتار اقلیت ۲۰ درصدی شده‌ایم که جان دیگران را به خطر انداخته‌اند و از بزرگان، متنفذین، معتمدان، هنرمندان، دانشگاهیان، فرهنگیان، اصحاب رسانه و همه و همه می‌خواهیم برای قطع زنجیره انتقال کمک کنند.

کد خبر 5070601

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha