پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۸ آبان ۱۳۹۹، ۱۷:۳۷

مدیرکل دادگستری قم تاکید کرد:

توسعه دادرسی الکترونیک در دادگاه های قم برای کاهش اطاله دادرسی

توسعه دادرسی الکترونیک در دادگاه های قم برای کاهش اطاله دادرسی

قم- مدیرکل دادگستری استان قم بر ضرورت توسعه دادرسی الکترونیک در دادگاه های استان قم برای کاهش اطاله دادرسی و تسریع در ورند رسیدگی قضایی به وضعیت زندانیان تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین مظفری پیش از ظهر چهارشنبه همزمان با اجرای بخشنامه ریاست قوه قضائیه مبنی بر اجرایی کردن طرح پایش و غربالگری زندانیان در زندان‌های سراسر کشور اظهار داشت: در مدت زمان اجرای بخشنامه، اقدامات خوبی در اداره کل زندان‌های استان قم صورت پذیرفته است که در روزهای آتی شاهد نتایج ارزنده آن خواهیم بود.

مدیرکل دادگستری استان قم با تاکید بر استفاده از فناوری‌های نوین برای کاهش اطاله دادرسی و تسریع در رسیدگی به پرونده قضائی زندانیان گفت: اقدامات خوبی در زمینه توسعه دادرسی الکترونیک در دادگاه‌ها و محاکم قضائی استان برای کاهش اطاله دادرسی در حال اجرا است.

وی افزود: در روزهای گذشته نیز با پیگیری‌هایی که از سوی اداره کل زندان‌ها صورت گرفته و موافقت دادستان قم تعداد قابل توجهی از زندانیان از مرخصی پایان حبس بهره مند شدند.

کد خبر 5075005

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha