۲۳ آذر ۱۳۹۹، ۱۰:۰۵

رئیس اورژانس تهران:

آلودگی هوا تا ۴۸ ساعت آینده در تهران تداوم دارد/توصیه های مرتبط

آلودگی هوا تا ۴۸ ساعت آینده در تهران تداوم دارد/توصیه های مرتبط

تهران- رئیس اورژانس تهران با بیان این که آلودگی هوا تا ۴۸ ساعت آینده در تهران تداوم دارد، توصیه هایی برای شرایط آلودگی هوا به شهروندان ارائه کرد.

پیمان صابریان در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص آلودگی هوا اظهار داشت: آلودگی هوا سبب ایجاد مشکلاتی برای قلب و ریه می‌شود، اکنون شاخص کیفیت هوا در برخی از مناطق تهران از ۱۵۰ هم عبور کرده که ناسالم برای همه گروه‌ها به شمار می‌رود.

رئیس اورژانس تهران ضمن درخواست از مردم این استان برای لغو سفرهای غیرضروری گفت: ممکن است، آلودگی هوا تا ۴۸ ساعت آینده نیز میهمان ما باشد، نباید از منزل برای کارهای غیر ضروری خارج شد.

وی ادامه داد: خانم‌های باردار، سالمندان، کودکان، افراد دارای آسم، بیماری‌های تنفسی و فشار خون باید بیش از دیگران به توصیه‌های مقابله با آلودگی هوا توجه کنند و از طرف دیگر ورزشکاران نیز این چند روز از انجام حرکات ورزشی خودداری کنند.

صابریان گفت: مصرف شیر، میوه جات، سبزیجات تازه و مایعات با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در دستور کار قرار بگیرد و در صورتی که احساس ناراحتی کردند با شماره ۱۱۵ تماس بگیرند.

کد خبر 5094378

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha