پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۵ آذر ۱۳۹۹، ۱۸:۳۳

دیدار با پرسپولیس ۱۰ دی برگزار می‌شود

اصلاحیه سازمان لیگ فوتبال برای بازی ذوب آهن - آلومینیوم

اصلاحیه سازمان لیگ فوتبال برای بازی ذوب آهن - آلومینیوم

سازمان لیگ فوتبال ایران اعلام کرد بازی تیم‌های ذوب آهن و آلومینیوم در لیگ برتر فوتبال به زمان دیگری موکول شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، سازمان لیگ فوتبال ایران زمان برنامه هفته‌های هشتم، نهم و دیدارهای معوقه لیگ برتر فوتبال را امروز اعلام کرد.

یکی از دیدارهای معوقه به بازی پرسپولیس و ذوب آهن اصفهان در هفته ششم لیگ بر می‌گردد که قرار است بعد از بازگشت پرسپولیس از فینال آسیا و در تاریخ ۱۰ دی برگزار شود. این تاریخ در برنامه امروز سازمان لیگ مشخص شده است.

اما نکته عجیب اینجا بود که در همین برنامه، ذوبی ها روز ۹ دی یعنی یک روز پیش از دیدار با پرسپولیس باید در اراک به مصاف تیم آلومینیوم بروند.

سازمان لیگ دقایقی بعد از انتشار این برنامه، اصلاحیه‌ای را روی سایت خود قرار داد و نوشت: «مسابقه دو تیم آلومینیوم اراک و ذوب آهن اصفهان از هفته نهم لیگ برتر یک مسابقه معوقه است و این بازی در تاریخ ۹ دی برگزار نمی‌شود. تیم ذوب آهن در روز ۱۰ دی ماه باید در بازی معوقه از هفته ششم لیگ برتر در ورزشگاه آزادی تهران به مصاف تیم پرسپولیس برود.»

کد خبر 5096885

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • تقوا منش IR ۱۸:۴۱ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۵
      1 0
      سازمان لیگ یا سازمان استقلال؟!🤣