پیمان اسدی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه در سال گذشته بیش از ۴۰۰ هزار تماس با مرکز فوریتهای پزشکی استان گیلان انجام شده است، اظهار کرد: در این مدت اورژانس گیلان ۸۲ هزار و ۸۴۸ مأموریت انجام داده است.
وی با بیان اینکه از این مأموریتها ۶۴ هزار و ۸۷۲ غیر ترافیکی بوده است، گفت: تعداد حوادث ترافیکی که توسط فوریتهای پزشکی گیلان امداد رسانی انجام شده نیز ۱۷ هزار و ۹۷۶ بوده است.
رئیس اورژانس گیلان ادامه داد: در همین مدت ۴۸ هزار و ۱۷ نفر نیز توسط اورژانس به بیمارستانهای استان گیلان منتقل شدهاند.
اسدی با اشاره به آماده باش ۶۷ پایگاه اورژانس گیلان برای مقابله کرونا ویروس، اضافه کرد: هفت هزار و ۶۰۶ مأموریت اورژانسی مختص موارد مشکوک به کرونا توسط پرسنل اورژانس ۱۱۵ انجام گرفته است.
وی در ادامه به احیای قلبی- ریوی موفق توسط اورژانس اشاره کرد و ادامه داد: ۶۵ مورد احیای قلبی ریوی موفق و تعداد ۱۱ زایمان توسط همکاران اورژانس در این مدت انجام شده است.
نظر شما