۱۵ خرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۳۰

طبق اعلام دانشگاه علوم پزشکی بیرجند؛

تعداد قربانیان کرونا در خراسان جنوبی به ۹۰۰ نفر رسید

تعداد قربانیان کرونا در خراسان جنوبی به ۹۰۰ نفر رسید

بیرجند - مجموع فوتی‌های ناشی از کرونا در خراسان جنوبی با ثبت یک مورد فوت جدید در شبانه روز گذشته به ۹۰۰ نفر افزایش یافت.

به گزارش خبرگزاری مهر، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: روز گذشته ۱۵۰ آزمایش تشخیص افزایش قربانیان کرونا در خراسان جنوبی به ۹۰۰ نفر کرونا در استان انجام شد که مجموعاً ۳۴ بیمار جدید شامل ۶ بستری و ۲۸ مورد سرپایی شناسایی شدند.

مهدی زاده افزود: از این تعداد ۱۳ مورد از شهرستان بیرجند، ۱۱ مورد از شهرستان قائنات، شهرستان‌های خوسف، سربیشه و نهبندان هرکدامک دو مورد و از شهرستان‌های بشرویه، ریال درمیان، زیرکوه و طبس هرکدام یک مورد جدیدکرونا شناسایی شد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: در حال حاضر ۱۷۰ بیمار با علائم تنفسی در بیمارستان‌های خراسان جنوبی بستری هستند که ۷۰ نفر کرونا مثبتند.

مهدی زاده گفت: از این تعداد ۱۶ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند که حال ۳ نفر نامساعد است.

وی افزود: در شبانه روز گذشته ۳۲ بیمار با علائم تنفسی در بیمارستان‌های استان پذیرش شدند که در همین مدت ۳۰ بیمار شامل ۸ بیمار ترخیص شدند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: تاکنون ۲۰ هزار و ۲۸۲ بیمار مبتلا به کرونا بهبود یافته و یا در قرنطینه خانگی بسر می‌برند.

به گفته وی تا روز ۵۸ هزار و ۸۸۷ تست مولکولی کرونا در استان انجام شد که ۲۱ هزار و ۲۵۲ بیمار جدید مبتلا به کرونا شناسایی شد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: در شبانه روز گذشته ۴۰۹ مورد جدید از تلقیح واکسن کرونا در استان نداشتیم.

کد خبر 5228098

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha