به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، تنوع طرحها و مدلهای گوشی تلفن همراه به قدری زیاد است که در هر برهه از زمان شاهد ارتقا تکنولوژی و فناوری در سریها و ورژن جدید آنها هستیم. در سالهای اخیر خرید لوازم جانبی و اکسسوریهای لوازم الکترونیکی و دیجیتال مانند انواع محافظ صفحه نمایش قوت گرفته است.
این گونه لوازم جانبی به دو دلیل جایگاه ویژهای بین کاربران پیدا کردهاند:
۱. اول اینکه به عنوان محافظ و نگهدارنده وسیله اصلی عمل میکنند و وسیله در برابر ضربات و برخورد با اجسام سخت دچار خط و خش و ضربه نمیشود.
۲. دوم به دلیل اینکه زیبایی و جذابیت ویژهای به گوشی داده و روحیه افراد را ارتقا میدهد.
درباره تنوع محافظ صفحه نمایش که در به اصطلاح با نام گلس شناخته میشود، باید گفت که معیارهای متعددی برای خرید بهترین نوع متناسب با گوشی یا تبلت وجود دارد. به این ترتیب باید با شناختی که از مختصههای گلس خوب سراغ دارید، به انتخاب و خرید اقدام کنید.
در این مقاله انواع محافظ صفحه نمایش را معرفی میکنیم و راهنمایی کلی پیرامون خرید جنسها و مدلهای مختلف آن ارائه میدهیم. با ما همراه باشید.
بهترین فرصت جهت شناخت و انتخاب محافظ صفحه نمایش
در عصر جدید تنوع لوازم جانبی در انواع مدرن و لوکس به حدی افزایش یافته است که نمیتوان تمامی اطلاعات و مولفههای مثبت و منفی را از فروشنده یا کارشناس فروش دریافت کرد. وقتی قرار است برای خرید هزینه کنید بهتر است از قبل درباره نقاط ضعف و قوت آن اطلاعات زمینهای داشته باشید تا بهترین را گزینش کنید.
در سالهای اخیر تلاش زیادی برای تولید گلس گوشی شده و هم اکنون نمونههای موجود تا حدود زیادی نیاز افراد را مرتفع کرده است. در ادامه درباره انواع مات یا شفاف محافظ صحبت میکنیم. مدلهای دو و سه بعدی را تشریح کرده و به بررسی انواع TPU, UV.PETمیپردازیم.
همچنین مزایا و معایب انواع محافظ نانو و پرایوسی را بیان میکنیم و توضیح میدهیم که هر کدام چه جنسی دارند و کدام برای شما مناسبتر هستند.
کدام را میپسندید؟ مات یا براق
انواع محافظ صفحه نمایش با هر جنسی که باشد، در دو نوع مات و براق به بازار عرضه شدهاند.
۱. انواع مات نور صفحه را منعکس نمیکند و در برابر تابش اشعه خورشید، انعکاس نور ندارد و به چشم آسیب نمیرساند. به نوع مات، ضد تابش نور نیز میگویند.
۲. صفحه نمایش براق زیبایی بیشتری دارد با دستمالی مرطوب رد اثر انگشت، لکه چربی و غیره به سادگی پاک میشود. به این نوع، محافظ شیشهای نیز اطلاق میشود.
محافظ شیشهای ۲D نیاز است یا ۳D؟
محافظ صفحههای شیشهای در دو نوع ۲D و ۳D عرضه شده اند:
۱. گلس های ۲D به گلس معمولی معروف بوده که از شفافیت ۱۰۰% برخوردار میباشد. عیب گلس معمولی، عدم پوشش حاشیههای کنار LCD میباشد.
گلس های ۳D به گلس فول معروف میباشند. تا به امروز گلس فول تا ۱۰۰D نیز نامگذاری میگردد که اغراقی بیش نیست. گلس فول تمام حاشیههای موبایل را پوشش داده و همچنین در استفاده به همراه قاب گوشی موبایل هیچ تداخلی ایحاد نمیکند.
نقطه ضعف این نوع جنس شیشهای آن است که در اثر ضربه و برخورد با اشیاء سخت اگرچه از صفحه گوشی به صورت کامل محافظت میکند، اما خود محافظ شکسته میشود و ترکهای به وجود آمده در آن به شدت برنده و خطرناک میشوند؛ لذا باید مراقب دستان خود باشید که در مواجهه با شیشه خرد شده آسیب نبیند.
شاخص مهمی برای محافظ شیشهای وجود دارد که میزان سختی آن را در برابر ضربه و خطوخش میسنجد. میزان واقعی سختی محافظ شیشهای در برابر ضربات بین ۳H تا ۶H متغیر است. درج عبارت ۹H روی محافظ کمیغیر واقعی و با اغراق به نظر میرسد.
سرک کشیدن در گوشی دیگران ممنوع
شرکتهای سازنده به این نیاز مخاطبان نیز پاسخ دادهاند و گلس پرایوسی ضد جاسوسی Privacy)) را به گونهای طراحی کردهاند که در مراکز شلوغ و پرتردد مانند مترو یا اتوبوس از اطراف نمیتوان اطلاعات صفحه نمایش دیگران را دید. درواقع تنها کاربر میتواند با نگاهکردن به گوشی خود به صورت مستقیم قدرت دید و تسلط فوقالعادهای بر گوشی خود داشته باشد.
انواع محافظ صفحه نمایش کمطرفدار
برخی از انواع محافظ صفحه نمایش نیز به صورت پرتیراژ تولید شده و در بازار موجود هستند اما استقبال گستردهای از آن نشده و در پستوهای فروشگاهها خاک میخورند. از جمله معایب یا شاید نقاط ضعف این مدلها نصب سخت و پردردسر است برای مثال محافظ TPU از این دسته است.
نوعی دیگر از انواع محافظ با نام PET در مقابل شدت ضربه مقاومت مناسبی ندارند و درجه کیفیت پایینی را به خود اختصاص داده است. در واقع نمیتوان ریسک کرد، وقتی برای گوشی محافظی تهیه میکنید انتظار دارید پس از رها شدن از دست یا ضربهخوردن صفحه نمایشی سالم را داشته باشید. این نمونه اگرچه ارزان است اما برای این جنس تضمینی وجود ندارد.
محافظ صفحه UV
محافظ گوشی UVبرای گوشیهای خمیده مناسب است که دورهای بسیار روی بورس بودند. این نوع از محافظ قلق خاصی برای نصب دارد، کمیگرانتر از انواع دیگر هستند و خود کاربران نمیتوانند آن را به سادگی نصب کنند.
انواع محافظ صفحه نمایش با جنس سرامیکی
نمونههای چند سال اخیر که طرفداران ویژهای داشته و جنس انعطاف پذیر داشته و همچنین در برابر سختترین ضربهها مقاوم است، گلس سرمیک میباشد.
در واقع وقتی بدشانسی میآورید و ناخواسته گوشی از دست شما رها میشود، اولین چیزی که قوت قلبی به شما میدهد و از نگرانی میکاهد وجود یک گلس سرامیک میباشد. جنس سرامیک از گوشی در مقابل برخورد با اجسام سخت نیز محافظت میکند. علاوه بر آن میتوانید هر بار محافظ را از روی صفحه جدا و مجدد نصب کنید.
کلام آخر
نکته بسیار مهم اینکه گلس های غیراستاندارد خیلی زود زرد شده و لکههای روی سطح آن بهسادگی از بین نمیروند. همچنین ممکن است گلس، وضوح دید را به مرور از دست دهد.
به شما توصیه میکنیم که در خرید لوازم جانبی شیائومی بسیار دقت کنید. مراجعه به فروشگاههای تخصصی که کارشناسانی جهت خرید دارند، میتواند گزینه بسیار خوبی باشد.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
نظر شما