۱۰ شهریور ۱۴۰۰، ۸:۳۰

از سوی انجمن وقف استقلال اعلام شد؛

هشدار نسبت به خطر تخریب مسجد تاریخی شهر حیفا

هشدار نسبت به خطر تخریب مسجد تاریخی شهر حیفا

انجمن وقف استقلال در شهر حیفا نسبت به خطر تخریب مسجد تاریخی «الابیض» در حیفا از طریق احداث ساختمانی بلندمرتبه در مجاورت مسجد هشدار داده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، انجمن وقف استقلال در شهر حیفا هشدار داد که احداث ساختمانی ۲۷ طبقه با ۴ طبقه در زیر زمین، در زمین متصل به مسجد تاریخی الابیض، مسجد را در معرض تخریب و نابودی قرار می‌دهد.

این انجمن افزود: این پروژه شامل احداث یک ساختمان مسکونی دارای ۲۵۸ واحد، چند هتل، مرکز تجاری و دفاتر اداری با عنوان «عمارت موزه حیفا» است که از سوی چند شرکت اسرائیلی در زمین اطراف مسجد که از سوی صهیونیست‌ها مصادره شده است، ساخته می‌شود.

انجمن مذکور تأکید کرد که این پروژه بسیار خطرناک است و باید جلوی آن گرفته شود. ما هرگز اجازه دسترسی به مقدسات و تاریخ و هویت خود را به صهیونیست‌ها نخواهیم داد. باید برای دفاع از مسجد الابیض متحد شویم.

گفته می‌شود، مسجد الابیض در سال ۱۷۶۱ میلادی به دست ظاهر عمر تأسیس شد و یکی از قدیمی‌ترین مکان‌های مقدس در حیفا محسوب می‌شود. بخشی از این مسجد پس از واقعه روز نکبت تخریب و مصادره و در قسمتی از زمین آن، شرکت اسرائیلی «بیزک» تأسیس شد.

کد مطلب 5293962

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha