پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۶ مهر ۱۴۰۰، ۹:۰۳

پنجره مهر؛

ملت ایران در راه حفظ دستاوردهای ملی و دینی ثابت قدم هستند

ملت ایران در راه حفظ دستاوردهای ملی و دینی ثابت قدم هستند

گرگان- رزمنده دفاع مقدس گفت که ملت ایران همیشه تاریخ در راه حفظ دستاوردهای ملی و دینی خود ثابت قدم و استوار بوده و هیچگاه اجازه نخواهند داد وجبی از خاک کشور به تصرف دشمن درآید.

جانباز جنگ تحمیلی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: اکثر افراد جامعه که به جبهه می‌رفتند برای حس مسئولیت و وطن دوستی بود و هیچ اجبار و تشویق غیرمتعارفی برای حضور در جبهه‌ها وجود نداشت.

محمدرضا ملاعباسی که در زمان حضور در جبهه ۱۶ سال داشت، گفت: ایثارگران و رزمندگان دوران دفاع مقدس با وجود آنکه دغدغه‌های زیادی داشتند اما اولویت نخست آنها دفاع از کشور بود و توصیف این رشادت‌ها و ایثارگری‌ها ممکن نیست.

وی بیان کرد: ملت ایران در راه حفظ دستاوردهای دینی و ملی و آنچه به آن غرور ملی یاد می‌کنند، همیشه ثابت قدم و استوار بوده و هستند.

کد خبر 5314674

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha