پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۵ مهر ۱۴۰۰، ۱۱:۴۶

مدیرکل میراث فرهنگی لرستان خبر داد؛

ایجاد و توسعه زیرساخت‌های گردشگری در روستای «چروش» دلفان

ایجاد و توسعه زیرساخت‌های گردشگری در روستای «چروش» دلفان

نورآباد- مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان از ایجاد و توسعه زیرساخت‌های گردشگری در روستای «چروش» شهرستان دلفان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید امین قاسمی امروز یکشنبه در جمع خبرنگاران از اتمام عملیات ایجاد و توسعه زیرساخت‌های گردشگری در روستای «چروش» از توابع بخش «کاکاوند» در شهرستان دلفان در استان لرستان خبر داد.

وی گفت: از جمله عملیاتی که به منظور سامان‌دهی پتانسیل‌های گردشگر پذیری در این روستای زیبا انجام شد، می‌توان به سامان‌دهی چشمه‌های موجود در این روستا بر اساس طرح تهیه شده از سوی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان لرستان، اشاره کرد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی لرستان با اشاره به نقش بی‌بدیل توسعه زیرساخت‌های گردشگری در رشد صنعت گردشگری عنوان کرد: قطعاً بهسازی مسیر دسترسی و سامان‌دهی این جاذبه زیبای طبیعی موجب معرفی بهتر آن به گردشگران خواهد شد.

کد خبر 5329551

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha