۲ آذر ۱۴۰۰، ۱۷:۰۶

همراه با پرونده‌ای برای هنر و ادبیات؛

شماره ۱۶۱ ماهنامه فرهنگی، اجتماعی آزما منتشر شد

شماره ۱۶۱ ماهنامه فرهنگی، اجتماعی آزما منتشر شد

شماره ۱۶۱ ماهنامه فرهنگی، اجتماعی آزما به یاد کامبیز درم بخش، گفتگویی با مریم جلالی ،گروس عبدالملکیان و پرونده‌ای برای هنر و ادبیات منتشر شد.

به گزارش خبرنگار مهر، شماره ۱۶۱ ماهنامه فرهنگی، اجتماعی آزما همراه با مطالبی از امیرعلی نجومیان، جوادمجابی، محسن حکیم معانی و پرونده ای با عنوان هنر و ادبیان و چراغ‌های خاموش ادبیات منتشر شد.

یادداشت نخست این شماره به قلم سردبیر نشریه، هوشنگ اعلم با عنوان گرتاتونبرگ، نماد اراده نسل جوان جهان نگاشته شده است و در بخش یادداشت بعدی رضا دبیری نژاد و هوشنگ اعلم یادداشت هایی با عناوین برج آزادی نماد قدرت و نشانه های هویت جمعی، چرخ هایی به شکل مربع و در آنسوی خیابان اکنون به یاد کامبیز درم بخش نگاشته اند.

در بخش گفتگو هوشنگ اعلم با گروس عبدالملکیان گفتگو کرده است که تیتر این گفتگو «انقلاب کوپرنیکی نیما» است.

اما در بخش نقد این شماره آزما امیرعلی نجومیان، نگاهی به کتاب «هیچ چیز مثل مرگ تازه نیست» گزیده شعر گروس عبدالملکیان به همراه عکس هایی از ۳۶ عکاس برجسته ایرانی داشته است. آیدا گلنسایی هم نقدی با عنوان «رویارویی با وحشت مقدس تشرف به مقام کودکی» نوشته است.

در بخش گزارش هم ساجده سلیمی، گزارشی با عنوان دیکتاتورها در صدر نگاشته است.

اما پرونده این شماره به موضوع هنر و ادبیات اختصاص دارد و گفتگوهایی با گیتا گرکانی، محسن حکیم معانی، علیرضا بهرامی، سید مهدی طباطبائی، رضا دبیری نژاد و اکبر اکسیر انجام شده است.

در بخش نیم نگاه یادداشتی درباره رزا جمالی و سپس شعرهایی از جوادمجابی و در صفحات بعدی شعرهایی از شاعران خارجی با ترجمه فارسی آمده است.

در بخش یادها هم سرمد قباد درباره محمدرضا باطنی نوشته است.

گفتگوی ندا عابد با مریم جلالی درباره ادبیات کودک و هنر خلاق از دیگر بخش های شماره ۱۶۱ ماهنامه آزماست.

در حوالی صحنه نام بخش دیگری از این شماره آزماست که رضا امین و شقایق عرفی نژاد درباره وضعیت فعلی تئاتر کشور و تماشاخانه های خصوصی نوشتند. در بخش یادداشت هم سه یادداشت از علی صفی، ه. الف و هوشنگ هوشیار با عناوین «چشم هایش» برای او کافیست، زیرسیگاری پرتابه ای به قدرت اندیشه و مهاجران و گیوتین آپارتاید آمده است.

در بخش داستان خارجی هم چهار داستان چیزی نیست نوشنخ فرانسیس ویت، بیداری به خاطر سوزان نوشته کورمک، مطالب نادرست نوشته سزاریا آبارتیس و همه جا را دود گرفته نوشته لزلی واکر تراهان و در بخش داستان ایرانی هم دو داستان ایرانی آشیانه ارواح سرگردان نوشته سمیه کاظمی حسنوند و بلوک ۱۶ نوشته تارا استاد آقا منتشر شده است.

شماره ۱۶۱ ماهنامه فرهنگی، اجتماعی آزما با صاحب امتیازی و مدیر مسئولی ندا عابد و سردبیری هوشنگ اعلم در ۷۴ صفحه با قیمت ۳۵ هزار تومان منتشر شده است. قیمت نسخه دیجیتال این نشریه ۲۰ هزار تومان است.

کد خبر 5359208

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha