پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۷ تیر ۱۴۰۱، ۱۱:۵۸

کسب جایزه بین المللی کرایوبیولوژی توسط محقق پژوهشگاه رویان

کسب جایزه بین المللی کرایوبیولوژی توسط محقق پژوهشگاه رویان

محقق پژوهشگاه رویان جایزه بین المللی کرایوبیولوژی را دریافت کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پژوهشگاه رویان، جایزه بین المللی پژوهشگر جوان با عنوان« Award Investigator Young Gao Dayong »به دکتر روح الله فتحی عضو هیئت علمی پژوهشگاه رویان اختصاص یافت.

این جایزه به صورت سالانه توسط انجمن جهانی کرایوبیولوژی به پژوهشگران زیر ۴۵ سال فعال در حوزه زیست انجماد و یا کرایوبیولوژی تعلق می گیرد که در کشور خودشان در توسعه این علم مؤثر هستند.

جایزه بین المللی انجمن کرایوبیولوژی در سال ۲۰۱۹ میلادی بنیان نهاده شده است که چهارمین دوره آن در سال ۲۰۲۲ میالدی در پایتخت کشور ایرلند جنوبی در ماه جولای برگزار خواهد شد. این جایزه در سال ۲۰۱۹ به پژوهشگری از کشور برزیل، در سال ۲۰۲۰ به پژوهشگری از پاکستان و در سال ۲۰۲۱ میلادی به یک پرتغالی اعطا شد.

کرایوبیولوژی، علم چگونگی نگهداری مواد زیستی و سلولهای زنده در درجه حرارت پایین است. حفظ طولانی مدت سلولهای بنیادی، سلولهای جنسی(اسپرم و تخمک)، جنین چند سلولی و یا بافتهای تخمدان و بیضه از جمله موارد استفاده این علم در درمان ناباروری محسوب می شود.

بانک سلولهای بنیادی خون بندناف نیز یکی دیگر از مصادیق استفاده از درجه حرارت پایین در نگهداری طولانی مدت این سلولهای بسیار با ارزش است. پژوهشگاه رویان هم اکنون از آخرین روشهای انجمادی در ذخیره سازی نمونه های زیستی بهره می برد و بسیاری از این روشها را خود در محیط آزمایشگاه ایجاد کرده و یا توسعه داده است. دکتر روح الله فتحی، دانشیار گروه جنین شناسی پژوهشگاه رویان بوده که در دو حوزه انجماد تخمک و مهندسی بافت تخمدان فعالیت می کند.

دکتر روح الله فتحی، عضو هیأت علمی پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی گفت: از اینکه امسال این جایزه بار دیگر به جهان اسلام و منطقه خاورمیانه اختصاص یافته بسیار خوشحال هستم.

کد خبر 5525499

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha