۱۸ شهریور ۱۴۰۱، ۱۱:۲۰

بخشدار ویژه خارگ:

ایمن سازی سواحل در جزیره خارگ پیگیری شود

ایمن سازی سواحل در جزیره خارگ پیگیری شود

بوشهر- بخشدار ویژه خارگ گفت: با توجه به شرایط خاص و راهبردی این جزیره ایمن سازی سواحل در حوزه‌های مختلف مد نظر دستگاه‌های مرتبط قرار گیرد.

محمدرضا دشتی زاده در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: سواحل خارگ دارای ظرفیت‌های غنی هستند که جهت بهینه سازی استفاده از این ظرفیت‌های کمیته ساماندهی سواحل این جزیره به صورت مستمر و در حوزه‌های مختلف در حال اجرا است.

وی افزود: با هم افزایی صورت گرفته در این کمیته شناگاه های مجاز در خارگ مشخص و مصوب شد که شهرداری، عملیات عمومی و اداره ورزش و جوانان خارگ نسبت به فراهم کردن زیر ساخت‌ها اقدامات لازم را به عمل آورند.

نماینده عالی دولت در بخش ویژه خارگ تصریح کرد: فرهنگ سازی و افزایش اطلاعات عمومی و مردم در حفاظت از حریم دریا باید سر لوحه دستگاه‌های مرتبط قرار گیرد.

دشتی زاده در ادامه خاطر نشان کرد: با توجه به شرایط خاص و راهبردی این جزیره ایمن سازی سواحل در حوزه‌های مختلف مد نظر دستگاه‌های مرتبط قرار گیرد.

کد خبر 5585299

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha