پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۷ مهر ۱۳۸۶، ۱۲:۳۶

پایان سرگردانی روح فرخ‌نژاد در "پوست موز"

پایان سرگردانی روح فرخ‌نژاد در "پوست موز"

قصه سرگردانی روح حمید فرخ‌نژاد در فیلم سینمایی "پوست موز" به کارگردانی علی عطشانی به زودی با انجام آخرین مراحل فیلمبرداری به پایان می‌رسد.

به گزارش خبرنگار مهر، فیلمبرداری فیلم سینمایی "پوست موز" که از اواسط شهریورماه در تهران آغاز شده تا آخر هفته به پایان می رسد تا عطشانی با همکاری شاهین یارمحمدی تدوین آن را آغاز کند. فیلمبرداری در لوکیشن های مختلفی چون بهشت زهرا، خانه‌ای در فرمانیه، هواپیمایی ماهان، پارک ملت، کارخانه چیت‌سازی، جاده چالوس، جاده خاوران و ... انجام شده است.

طباطبایی و فرخ‌نژاد در "پوست موز"

عطشانی در فیلم "پوست موز" به روایت قصه ای ماورایی پرداخته است. در این اثر روح جوانی ثروتمند به نام حمید با بازی فرخ نژاد به کما می رود و در عالم برزخ عاشق دختر جوانی با بازی بهنوش طباطبایی می شود. جسم حمید به تدریج در این دنیا بهبود پیدا می کند، اما او می خواهد دوباره به آن دنیا برگردد و برای این کار باید خودکشی کند، ولی این کار حرام است.

بهزاد فراهانی، مهران رجبی، هوشنگ حریرچیان، کیانوش گرامی، کیومرث ملک مطیعی، رضا بنفشه خواه، امیر غفارمنش، گیتی معینی و مهوش وقاری دیگر بازیگران "پوست موز" هستند که به مدیریت فیلمبرداری مرتضی غفوری جلو دوربین رفته و شاهین اقبال موسیقی آن را می‌سازد. "پوست موز" از محصولات بی تا فیلم به تهیه کنندگی اصغر عطشانی است.

کد خبر 565772

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha