پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱ دی ۱۴۰۱، ۲۰:۲۷

مدیرکل ثبت‌ احول کردستان:

امکان ثبت سریع نشانی جدید برای شهروندان کردستانی فراهم شد

امکان ثبت سریع نشانی جدید برای شهروندان کردستانی فراهم شد

سنندج- مدیرکل ثبت‌ احول کردستان گفت: شهروندان متقاضی تغییر و ثبت آدرس جدید می‌توانند به صورت رایگان نشانی جدید خود را در درگاه اینترنتی این سازمان ثبت کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی ثبت احوال کردستان، علی جوکار اظهار کرد: مطابق قانون اگر محل سکونت ثبت شده فردی تغییر کند و با آدرس ثبت شده در سازمان ثبت احوال مطابقت نداشته باشد، باید در اسرع وقت آن را به اداره ثبت احوال اطلاع دهد.

وی افزود: شهروندان برای این تغییر نشانی نیاز نیست به سازمان ثبت احوال مراجعه کنند بلکه با مراجعه به سایت سازمان ثبت احوال و ورود به قسمت تغییر نشانی، آدرس جدید محل سکونت خود را ثبت کنند.

مدیرکل ثبت احوال کردستان اظهار داشت: این درگاه از طریق مرورگر تلفن همراه نیز در دسترس افراد است و امکان اعلام تغییر نشانی به صورت مجازی و در کمتر از پنج دقیقه برای هموطنان در سامانه ثبت احوال فراهم است.

جوکار افزود: متقاضیان می‌توانند از طریق درگاه مذکور به سادگی و با صرف چند دقیقه وقت، نشانی جدید خود را ثبت کنند.

وی با بیان آن که تمامی خدمات دهندگان مکلف به استفاده از خدمت (سرویس) نشانی ثبت احوال هستند، تأکید کرد: آخرین نشانی افراد، یعنی نشانی حال حاضری که در آن سکونت دارند و در پایگاه ثبت احوال موجود است به عنوان نشانی افراد به خدمات دهندگان اعلام می‌شود.

مدیرکل ثبت احوال کردستان افزود: این امکان به منظور تسریع و تسهیل امور شهروندان بوده و توصیه می‌شود برای دریافت خدمات بهتر از دولت، شهروندان در زمان تعیین شده نسبت به ثبت تغییرات نشانی خود اقدام کنند.

کد خبر 5662612

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha