به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترفکس، لاوروف روز جمعه در یک کنفرانس خبری در مسکو با کاندولیزا رایس وزیر خارجه آمریکا گفت که مسئله پیمان نیروهای میان برد هسته ای به شکل دو به دو مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
وی افزود : ما یک موضوع دیگری را به موارد مورد بحث اضافه کرده ایم و آن جهانی سازی پیمان نیروهای هسته ای میان برد و قرار دادن آن در دستور کار رایزنی های دو به دو است.
بر اساس این پیمان که پیشتر روسیه بود تهدید خروج از آن کرده بود، دو طرف نمی توانند موشکهای میان برد بالستیک علیه تروریستها مورد استفاده قرار دهند و این پیمان، روسیه و آمریکا را محدود می سازد و این سلاح را برای آنان ممنوع می کند.
لاوروف گفت که روسیه و آمریکا قصد دارند تمامی کشورها را فراخوانند تا به پیمان نابود سازی موشک های دارای برد کوتاه و متوسط ملحق شوند.
وی گفت: "با در نظر داشتن این که تهدید رواج موشکی در جهان افزایش می یابد، ما با این موافقت کردیم که دعوت تمامی کشورها، بدون استثناء، برای الحاق به این رژیم مصلحت آمیز است".
نظر شما