پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲ بهمن ۱۴۰۱، ۱۵:۳۳

رییس سازمان فضای سبز گرگان خبر داد:

بازکاشت و انتقال ۱۰۰ اصله درخت باقدمت در گرگان

بازکاشت و انتقال ۱۰۰ اصله درخت باقدمت در گرگان

گرگان- رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری گرگان از انتقال و بازکاشت ۱۰۰ اصله درخت با قدمت چند ساله بین دو بلوار این شهر خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، مهستی قدس ولی بعدازظهر یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: با هدف حفظ فضای سبز موجود، ۱۰۰ اصله درخت با قدمت چند ساله از نوع فونیکس بین دو بلوار شهر گرگان منتقل و بازکاشت شد.

رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری گرگان افزود: در این فرآیند درختان چندساله و باقدمت کهن با روش روتبال از بلوار شهید صیاد شیرازی به بلوار استرآبادی منتقل شدند.

قدس ولی در خصوص انتقال درختان تنومند گفت: افزایش سطح فضای سبز، کاهش قطع درختان ناشی از احداث پروژه‌های شهری و افزایش زیبایی و توازن در منظر شهری مزایای روش «روتبال» است که فرآیند احداث فضای سبز را سرعت می‌بخشد.

وی گفت: بازکاشت درختان بزرگ از روش روتبال با روشی کاملاً دقیق و علمی است به طوری که درخت، بدون آسیب دیدن تنه و به همراه ریشه سالم و خاک اطراف آن از محل پرورش یافته به محل کاشت منتقل می‌شود.

قدس ولی ادامه داد: درختان انتقالی با قطر تنه بیش از ۳۵ تا ۴۰ سانتی‌متر از گونه فونیکس پرورش یافته در بلوار شهید صیاد شیرازی به ورودی شمالی شهر گرگان بلوار استرآباد منتقل و کاشته شد.

گفتنی است بازطراحی فضای سبز در میادین و بلوارهای شهری از جمله مهم‌ترین دلایل انتقال درختان است.

کد خبر 5689218

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha