۱۵ بهمن ۱۳۸۲، ۱۶:۲۰

باشگاه دانش پژوهان جوان خبر داد :

مرحله اول چهاردهمين المپياد كشوري كامپيوتر روز جمعه برگزار مي شود

باشگاه دانش پژوهان جوان از برگزاري مرحله اول چهاردهمين المپياد كشوري كامپيوتر در روز جمعه خبر داد.

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از روابط عمومي باشگاه دانش پژوهان جوان آزمون المپياد كامپيوتر ساعت 9 صبح تا 13 بعد از ظهر برگزار مي شود و همچنين  مرحله اول هفتمين المپياد زيست شناسي كشور نيز همان روز به طور همزمان از ساعت 9 تا 12  در تهران و ساير استان هاي كشور و در هفت حوزه خارج از كشور برگزار مي شود.

گفتني است ، امتحانات مرحله اول اين المپيادها با همكاري سازمان آموزش و پرورش استان ها و سرپرستي هاي مدارس جمهوري اسلامي ايران در خارج از كشور به صورت چند گزينه اي برگزار مي شود و برگزيدگان مرحله اول اين المپيادها ، بهار 83 در امتحانات مرحله دوم كه در مراكز استان ها برگزار خواهد شد شركت مي نمايند.

همچنين برگزيدگان مرحله دوم جهت شركت در دوره آموزش شبانه روزي در تابستان 83 به باشگاه دانش پژوهان جوان فراخوانده مي شوند و در پايان اين دوره اعضاي تيم ها برگزيده خواهند شد تا در نهايت از ميان آنان افرادي جهت اعزام به شانزدهمين المپياد جهاني كامپيوتر و شانزدهمين المپياد جهاني زيست شناسي كه در تابستان 84 به ترتيب در كشورهاي لهستان و چين برگزار مي شود شر كت كنند.

گفتني است كه در اين مرحله 27 هزار و 450 نفر در المپياد كامپيوتر و 18 هزار و 71 نفر در المپياد زيست شناسي به رقابت خواهند پرداخت . 

کد خبر 57136

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha