۱ فروردین ۱۴۰۲، ۱۶:۲۶

استاندار مرکزی:

۲۰ نوروزگاه در استان مرکزی ایجاد شد

۲۰ نوروزگاه در استان مرکزی ایجاد شد

اراک- استاندار مرکزی گفت: چهار نوروزگاه در محورهای مواصلاتی و ۱۶ نوروزگاه در مبادی ورودی شهرها به مسافران خدمات ارائه می‌دهند.

به گزارش خبرنگار مهر، فرزاد مخلص‌الائمه ظهر سه شنبه در آیین استقبال از مسافران نوروزی اراک اظهار داشت: استان مرکزی در سال گذشته موفق به حفظ رتبه تک رقمی بیکاری شد، این در حالی است که در برخی از شهرستان‌ها نرخ بیکاری صفر است.

استاندار مرکزی افزود: استان مرکزی نگین صنعت کشور و قلب تپنده اقتصاد ایران است، چهار شهر بزرگ این استان قطب صنعت کشور هستند و در برخی از تولیدات صنعتی رتبه اول به این استان اختصاص دارد.

وی ادامه داد: ۸۰ درصد مسافران نوروزی استان مسافران عبوری هستند که با توجه به وجود پایتخت گل ایران و خاورمیانه در استان مرکزی و شهر محلات و مناطق دیدنی و بسیار جذاب شهرستان تفرش، آشتیان و خمین دعوت می‌کنیم مسافران بازدیدی از این شهرستان‌ها داشته باشد.

مخلص‌الائمه اضافه کرد: چهار نوروزگاه در محورهای مواصلاتی و ۱۶ نوروزگاه در مبادی ورودی شهرها به مسافران خدمات ارائه می‌دهند که انتظار داریم مسافران در این محورها توقف کرده و استراحت کنند.

وی با بیان اینکه تمامی محورهای مواصلاتی استان مجهز به دوربین‌های هوشمند است، گفت: چنانچه مسافران نزدیک دوربین‌ها از سرعت خود بکاهند، باز هم جریمه خواهند شد.

استاندار مرکزی افزود: سرعت مجاز در جاده ها در ایام نوروز ۱۰ کیلومتر کاهش یافته است.

وی با اشاره به نامگذاری شعار سال توسط مقام معظم رهبری بیان کرد: رهبر معظم انقلاب با هوشمندی و درایت منحصر به فرد، سال ۱۴۰۲ را با عنوان مهار «تورم و رشد تولید» نامگذاری کردند و دولت نیز از تمام ظرفیت خود در جهت تحقق این خواسته معظم له استفاده می‌کند.

مخلص‌الائمه خاطر نشان کرد: همه تلاش‌ها در استان برای لبیک‌گویی به تحقق شعار سال از سوی رهبر معظم انقلاب، بسیج می‌شود.

کد مطلب 5738092

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha