پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳ آبان ۱۳۸۶، ۱۴:۳۳

وزیر کشور :

تقویت روابط با کشورهای حاشیه خلیج فارس موضع رسمی ایران است

تقویت روابط با کشورهای حاشیه خلیج فارس موضع رسمی ایران است

مصطفی پورمحمدی وزیر کشور روز چهارشنبه پس از نشست همسایگان عراق در کویت، تاکید کرد که ایران علاقه مند به تعامل مثبت و تقویت روابط دیپلماتیک با کشورهای حاشیه خلیج فارس است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری کویت،"مصطفی پورمحمدی" روزگذشته درکنفرانس مطبوعاتی که در مقر سفارت ایران درکویت برگزارشد، تصریح کرد: موضع رسمی ایران،  تعامل مثبت با کشورهای حاشیه خلیج فارس براساس حسن همجواری و پایبندی به روابط دوجانبه است.

وزیرکشور افزود: ایران بر قانونی بودن همه سازمانهای سیاسی منطقه خلیج فارس تاکید دارد وعلاقه مند به تقویت روابط دیپلماتیک با کشورهای منطقه است.

وی درادامه در پیامی اطمینان بخش به کشورهای حاشیه خلیج فارس خاطرنشان کرد: هیچ ضرورتی وجود ندارد که این کشورها دربرابر ایران نگران باشند.

وزیرکشورایران درعین حال با تمجید از مخالفت کشورهای حاشیه خلیج فارس با استفاده ازخاک خود رای حمله نظامی به ایران  گفت : با توجه به فضای سیاسی بین المللی موجود و اوضاع داخلی آمریکا، احتمال حمله نظامی آمریکا به ایران بسیار ضعیف است.

خبرگزاری کویت گزارش داد که پورمحمدی درباره تهدیدات بعضی از مسئولان ایرانی مبنی براینکه حمله نظامی آمریکا به ایران، برکشورهای حاشیه خلیج فارس نیز تاثیرگذارخواهد بود، گفت : اینگونه تهدیدات تنها بیانگر دیدگاه های کسانی است که آن را بیان می کنند و موضع رسمی ایران نیست.

وزیرکشورایران همچنین خاطرنشان کرد: ایران کشوری دموکراتیک است و طرح های سیاسی ضد و نقیضی ارائه می شود که فقط بیانگر دیدگاه های ارائه کنندگان آن است.

وزیرکشورایران که دو روز گذشته برای شرکت درچهارمین نشست وزرای کشور همسایگان عراق به کویت رفته بود، با تاکید مجدد موضع ایران درباره برنامه صلح آمیز هسته ای خود تصریح کرد: ایران هرگز ازمسیراستفاده صلح آمیز از انرژی هسته ای منحرف نمی شود.

پورمحمدی درپاسخ به پرسشی درباره این شایعات و ادعاها که ایران دولت عراق را تحت فشار قرار می دهد، گفت: روابط دوجانبه خوب است و هیچ انگیزه ای برای تحت فشار قراردادن و یا اقدامات غیر رسمی درعراق نیست.

وی همچنین برعلاقه مندی ایران برای ایجاد روابط مثبت با همه طیفهای عراقی اعم از شیعیان،اهل سنت و کردها تاکید کرد.

وزیران کشور همسایگان عراق روز سه شنبه اول آبان در چهارمین نشست خود که در کویت برگزار شد؛ بر حمایت از روند آشتی ملی عراق و وحدت و ثبات این کشور و همچنین بر مبارزه با تروریسم تاکید کردند.

کد خبر 574785

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha