پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۹ فروردین ۱۴۰۲، ۲۲:۰۰

معاون سیاسی امنیتی استانداری مازندران:

حادثه روستای دانیال در دست بررسی است

 حادثه روستای دانیال در دست بررسی است

ساری- معاون سیاسی، امنیتی استاندار مازندران با اشاره به حادثه روستای دانیال شهرستان عباس آباد گفت: ابعاد این حادثه با رویکرد تأمین مصالح مردم از سوی مسئولان مربوطه در دست بررسی است.

به گزارش خبرنگار مهر، روح الله سلگی سه شنبه شب در جمع اعضای شورای تأمین عباس آباد که با هدف بررسی ماجرای روستای دانیال این شهرستان برگزار شد افزود: تأمین نظر و خواست قاطبه مردم در این واقعه از هر مصلحتی بالاتر است.

‏وی با تاکید بر رسیدگی قانونی به ابعاد این حادثه تلخ که به قتل ۲ روستایی منجر شد اظهار کرد: بازداشت موقت چند مأمور دولتی دخیل در واقعه در راستای رسیدگی قانونی به ابعاد حادثه صورت گرفت.

‏معاون سیاسی، امنیتی استاندار مازندران با تاکید بر لزوم حفظ هوشیاری برابر حاشیه سازان و تفرقه افکنان افزود: حضور بموقع مسئولان محلی از تداوم درگیری و التهابات ناشی از آن جلوگیری کرد.

سلگی خاطر نشان کرد: مسئولان شهرستان و استان با جانبداری از منافع و حقوق مردم منطقه پیگیر ماجرای دانیال هستند.

‏وی با ابراز اطمینان ازسلامت روند پیگیری حادثه مذکور اظهار کرد: در صورت اثبات قصور هر یک از دستگاه‌های اداری بدون تعلل برخورد قانونی صورت خواهیم داد.

‏این مسئول سیاسی گفت: خویشتنداری و حفظ آرامش عمومی در منطقه موجب تسریع در رسیدگی قانونی به ابعاد حادثه خواهد شد.

‏وی با تاکید بر نفی دوقطبی دولت و ملت در این حادثه افزود: دشمنان تابلودار ملت و کشورمان با اغراض سیاسی این ماجرا را پیگیری می‌کنند.

‏معاون استاندار مازندران تصریح کرد: تأمین منافع مردم در اجرای عدالت محوری خواست و رویکرد سیاست‌های مسئولان در دولت سیزدهم است.

کد خبر 5758765

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha