به گزارش
خبرنگار مهر، سعید یوسفپور ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در راستای آمادگی برای اطفای حریق در مناطق و مقابله با آتشسوزی در جنگلها و مراتع، جلسه آموزشی با موضوع اطفای حریق برای جوامع محلی شهرستان
خانمیرزا برگزار شد.
وی افزود: این جلسه آموزشی با حضور کارشناسان آتشنشانی و جوامع محلی شهرستان خانمیرزا و لردگان و همچنین سازمانهای مردمنهاد برگزار شد که در این جلسه نحوه کار با تجهیزات اطفای حریق و همچنین آموزشهای لازم جهت مقابله با آتشسوزی جنگلها و مراتع ارائه و از تجارب افراد بومی در این زمینه استفاده شد.
مدیرکل حفاظت محیطزیست استان عوامل طبیعی نظیر افزایش دمای هوا و خشکسالی و عوامل انسانی مانند: بیتوجهی گردشگران، چوپانان، کشاورزان و …، ایجاد زمینه جهت انجام تخلفات محیطزیستی و پخش زباله در طبیعت و یا آتش زدن زبالهها و… را باعث آتشسوزی در مراتع و جنگلها عنوان کرد.
یوسف پور در پایان خاطرنشان کرد: آموزش و ایجاد حساسیت دربین جوامع محلی یکی از راهکارهای مؤثر برای پیشگیری از آتشسوزی در مناطق طبیعی و زمینهساز همراهی مردم در حفاظت از محیط زیست است.
نظر شما